apa benar alat ini bisa menghemat listrik?

apa benar alat ini bisa menghemat listrik?

apa benar alat ini bisa menghemat listrik?


8 thoughts on “apa benar alat ini bisa menghemat listrik?

  1. Nurjaman Elektro

    Tau kah anda di dalam itu apa....
    Hanyalah capasitor....
    Tapi katanya ea bisa menghemat listrik....
    Coba cari skema di google buanyak....

  2. Roy Andrian

    Trik terbukti
    .
    .
    Tak wenehi trik ben listrikmu irit
    Iki trik wes terbukti tur tak jajal dewe hasile 99% tagihan listrik utowo token maleh irit
    Sakjane iki rahasia tp berhubung listrik mundak kabeh podo sambat wes terpaksa trik iki tak sebarno.
    Tapi ono syarate ojok di salah gunakne yo.
    Trik iki iso di gawe terus saklawase tapi gae menghindari kecurigaane pegawai pln sewulan pisan minimal trik iki gak usah di gawe ben ketok ono pemakaian dadi petugase gak curiga.
    Trik iki iso gae meteran model lawas iso ugo kangge meteran model anyar.
    Trik iki yo gampang gak perlu tuku alat reno reno dadi murni gratis.
    Tak saranke pas aktifno trik iki pas bengi pas sepi ben gak ono seng nglaporne nang pegawai pln sakjane pas awan yo gpp soale trik iki gak nglanggar hukum dadi yo aman.
    Siji maneh pas arep jalanke trik di usahakne gawe sandal/sandalan jogo2 ben gak kesetrum.
    Lek iso wudlu barang ben barokah sekabehane.

    Carane deloken gambar meteran.

    Di ngisor kui enek saklar warna biru ono tulisane angka 1.kui pean ganti pean jeglekne dadi seng angka 0 yakinlah listrikmu dadi irit.

    Wes ngunu ae trike suwun.

Leave a Reply