Bade tanglet sek sade rellay kaki 14 wonten pundi nggh, mugi” sek maringi ngerto

Bade tanglet sek sade rellay kaki 14 wonten pundi nggh, mugi" sek maringi ngertos katah rejekine aminn





Leave a Reply