But uh saran dpt garapan instalasi listrik rumah enaknya ditarjet…

But uh saran dpt garapan instalasi listrik rumah enaknya ditarjet berapa y



25 thoughts on “But uh saran dpt garapan instalasi listrik rumah enaknya ditarjet…

  1. Sriadi Pageran Dihati Cahaya

    Sampean ikhlas ambil tarif g terlalu mahal iku gawe ati e uwong seneng....tp lek kelarangen wong e ngruneng...tmbh marai kesetrum...pola e wong e g ikhls.

  2. Sriadi Pageran Dihati Cahaya

    Sampean ikhlas ambil tarif g terlalu mahal iku gawe ati e uwong seneng....tp lek kelarangen wong e ngruneng...tmbh marai kesetrum...pola e wong e g ikhls..hahaha

Leave a Reply