Jarene pak dokter, dadi Wong teknik iku kudu akeh mangan…

Jarene pak dokter, dadi Wong teknik iku kudu akeh mangan woh-wohan ben ora garing syaraf'e. 😀

Nggih, maturnuwun pak dokter.

Jarene pak dokter, dadi Wong teknik iku kudu akeh mangan woh-wohan ben ora garing syaraf'e. :D

Nggih, maturnuwun pak dokter.


7 thoughts on “Jarene pak dokter, dadi Wong teknik iku kudu akeh mangan…

Leave a Reply