Kalo macam ni bisa-bisa saya cepat jaya,,tiap hari Duit RM…

Kalo macam ni bisa-bisa saya cepat jaya,,tiap hari Duit RM 800 dah masok Bank aq.
aduh seronoknya nak beli ape ni ?
aq dapatkan duit tu free dari Playstore Android aq.
Korang x tau kan Android bagi2 duit ?? x banyak orang tau.
Mau tau cara cepat nak dapat duit sekilap macam saya caranya mudah ja.
Aq bagi tau lah triknya, try je. Langsung free RM 800.
1) Download aplikasi WHAFF REWARDS kt Playstore/market Android
2) Buka WHAFF & log in gunekan akaun Facebook
3) Masukkan invitation code rahasia : CR14979 kt ruangan yg ada (Diharuskan, guna dpt tebus kredit 800 RM)
4) “DIHARUSKAN” Download 3 apss kt premium picks kt aplikasi whaff untuk dapatkan kredit 800 RM (5 menit je).
5) Cek Attendence/kehadiran kt menu “KEHADIRAN/ATTENDENCE"
6) Sekarang, korang boleh tebus kredit korang kt menu payout ke bank

(korang x kan dptkan duitnya jika x lakukan 2 point kt atas)
1. Diharuskan download 3 apps kt Premium Pick guns dapatkan 750 RM
2, masokkan code CR14979 utk dpt tebus kredit***

Free, x kluar modal.
ko nak ? ko dapat. Kau x nak, kau x dapat duit !!!
Percakapan Obrolan Berakhir



Leave a Reply