Kog malah gk iso mlbu ng hp yho? … Pdahal…

Kog malah gk iso mlbu ng hp yho? ...
Pdahal tk jjal ng lampu knek! ...
Tlung bantuane...

Kog malah gk iso mlbu ng hp yho? ...
Pdahal tk jjal ng lampu knek! ...
Tlung bantuane...


12 thoughts on “Kog malah gk iso mlbu ng hp yho? … Pdahal…

  1. Hit Antinyamukdankecoa

    akine sing koyo opo mas, coba fotonen, aku gak tuku mas, mbokari batrey bekas laptop sing wis drop, di pilih sing isih apik (sing gurung drop)

Leave a Reply