menawi, wonten sing tau mbongkar timer autonic …. pak, gek…

menawi, wonten sing tau mbongkar timer autonic ....
pak, gek wingi aku masang timer at8n2 nganggo power 220 vAC, lha sajane kudune nganggo 24 vDC, jeronane timer kayane ana sing kobong. cara mbongkar lan ngganti bagian sing kobong mau (kayane coil'e) piye ya ?
matur suwun

menawi, wonten sing tau mbongkar timer autonic ....
pak, gek wingi aku masang timer at8n2 nganggo power 220 vAC, lha sajane kudune nganggo 24 vDC, jeronane  timer kayane ana sing kobong. cara mbongkar lan ngganti bagian sing kobong mau (kayane coil'e) piye ya ?
matur suwun


14 thoughts on “menawi, wonten sing tau mbongkar timer autonic …. pak, gek…

Leave a Reply