Nah ini yg mau aku tanya kang mas. Aku pengin…

Nah ini yg mau aku tanya kang mas.
Aku pengin gawe klakson telolet kyo ngono, cuma nganggo sng elektrik wae, ojo nganggo angin kyo telolet bis.
Misal aku duwe klakson motor 3 beda bunyi, kan itu bisa dibuat semacam klakson telolet. Nah klakson iku di nyalake nganggo rellay 3 biji. Cuma aku ora ngerti rangkaian/skema kanggo nyalake relay 3 biji ben muni telolet. Sng nduwe skema'ne, Tolong aku njaluk skema'ne yoh....
Monggoh sng wiz pengalaman bagi ilmune, semoga bermanfaat kanggo aku lan sdulur kabeh 🙂

Nah ini yg mau aku tanya kang mas. 
Aku pengin gawe klakson telolet kyo ngono, cuma nganggo sng elektrik wae, ojo nganggo angin kyo telolet bis. 
Misal aku duwe klakson motor 3 beda bunyi, kan itu bisa dibuat semacam klakson telolet. Nah klakson iku di nyalake nganggo rellay 3 biji. Cuma aku ora ngerti rangkaian/skema kanggo nyalake relay 3 biji ben muni telolet. Sng nduwe skema'ne, Tolong aku njaluk skema'ne yoh.... 
Monggoh sng wiz pengalaman bagi ilmune, semoga bermanfaat kanggo aku lan sdulur kabeh :)


One thought on “Nah ini yg mau aku tanya kang mas. Aku pengin…

Leave a Reply