nyuwun pitulung transfer ilmu brojo elektro serap manjing jiwo guru…,,…

nyuwun pitulung transfer ilmu brojo elektro serap manjing jiwo guru...,, Resistor nilai 750k ohm (gelang ungu ijo kuning emas) tumbas ing toko ektektro ora onok, apik e diganti nilai piro kang? R pedot ing rangkaian lampu mantis 10 watt



12 thoughts on “nyuwun pitulung transfer ilmu brojo elektro serap manjing jiwo guru…,,…

Leave a Reply