Nyuwun sewu lurd … Niki gone nopo nggèh lord,seng ngerti…

Nyuwun sewu lurd ...
Niki gone nopo nggèh lord,seng ngerti sampean jwab...
Ojok di buli lord aku ndredekan...
Suwun



2 thoughts on “Nyuwun sewu lurd … Niki gone nopo nggèh lord,seng ngerti…

Leave a Reply