Skema modeel ngeneki kan penak d pahami wong awam koyo…

Skema modeel ngeneki kan penak d pahami wong awam koyo isun...
Isun nyuwun poro master njaluk d gawek aken skema seng koyo iku... Tapi nggo ic TDA2050+komponen...
Matur suhuun

Skema modeel ngeneki kan penak d pahami wong awam koyo isun... 
Isun nyuwun poro master njaluk d gawek aken skema seng koyo iku... Tapi nggo ic TDA2050+komponen... 
Matur suhuun


18 thoughts on “Skema modeel ngeneki kan penak d pahami wong awam koyo…

  1. Gandhi Cmg Cah Bwi

    Yang d atas kayak nya lebih simpel gan..
    Oia... Ane ada amp panasonis...ic tda sama trafo nya gosonk...kira" yg laen" ikt gosonk nga ya gan...mau tes" nga ada alt tes nya

Leave a Reply