Sopo titip…? lagi arep tak godok isih ngracik bumbu2 ne…

Sopo titip...?
lagi arep tak godok
isih ngracik bumbu2 ne
soale enek sing pengen weruh demo ne



11 thoughts on “Sopo titip…? lagi arep tak godok isih ngracik bumbu2 ne…

Leave a Reply