Takok lur… Ono seng wis tau. Gawe amplifier Nang becak durung? Kui gawe inve

Takok lur... Ono seng wis tau. Gawe amplifier Nang becak durung?

Kui gawe inverter DC dari 12v menjadi 35vdc CT , apa dari 12v menjadi 220v? ...

Efisien seng Endi?



3 thoughts on “Takok lur… Ono seng wis tau. Gawe amplifier Nang becak durung? Kui gawe inve

Leave a Reply