Travo charger hp itu bisa ndak pak di ambil utk…

Travo charger hp itu bisa ndak pak di ambil utk di bikin adaptor 12v???



17 thoughts on “Travo charger hp itu bisa ndak pak di ambil utk…

  1. Prawiro Kemplu Bin Mukidi

    nek aku casan dua buah tak cop ke bareng output'e tak seri metune tak jajal volt meter iku 12,5 (maklum cas hp cino) tapi aku isih deg deg'an ki... nunggoni njebluk'e soale casan loro ora podo arus dan tegangane pokok'e butoh tak seri ngunu ae tak gawe nguripke led fleksibel 12 volt, dungakno mugho mugho njeblug ya lur....

  2. Prawiro Kemplu Bin Mukidi

    sumpah mas, lagi tak pasang - + dua jam kepungkur, gurung njeblug carger'e, aku njaluk mugho mugho njeblug ben iso gawe critan anak putu mbesok mas...

  3. Prawiro Kemplu Bin Mukidi

    paling kemebul kang #lupus ...terbakar dan short....tapi........ AKU RA POPO..... cadangan casanku isih akeh.... njeblug langsung guak...dan gawe maneh....kan casanku akeh

Leave a Reply