XML Sitemap

This is a XML Sitemap which is supposed to be processed by search engines which follow the XML Sitemap standard like Ask.com, Bing, Google and Yahoo.
It was generated using the WordPress content management system and the Google Sitemap Generator Plugin by Arne Brachhold.
You can find more information about XML sitemaps on sitemaps.org and Google's list of sitemap programs.

URLPriorityChange frequencyLast modified (GMT)
https://djempol.xyz/fb-post/assalamualaikum-gan-saya-tanya-alat-otomatis-siang-mati-malam-nyala/60%Monthly2016-06-30 23:22
https://djempol.xyz/fb-post/ada-yg-punya-skema-pa-tda2009/60%Monthly2016-06-30 22:48
https://djempol.xyz/fb-post/modul-mp3-yg-biasa-ada-d-pasaran-kalo-disuplay-5volt/60%Monthly2016-06-30 21:54
https://djempol.xyz/fb-post/di-sini-ada-yang-bisa-converensi-dolar-ke-rupiah-gak/60%Monthly2016-06-30 20:58
https://djempol.xyz/fb-post/ada-yg-punya-printer-brader-j430-matitotal-lagi-butuh-sensor/60%Monthly2016-06-30 17:57
https://djempol.xyz/fb-post/misi-numpang-tanya-bisa-gak-bd139-bd140-di-ganti-dengan-tip31-tip32/60%Monthly2016-06-30 16:09
https://djempol.xyz/fb-post/mff-kang-admin-post-d-luar-topik-barang-kali-d/60%Monthly2016-06-30 15:40
https://djempol.xyz/fb-post/ada-yang-jual-ic-viper22a-smd-kah-di-sini/60%Monthly2016-06-30 15:18
https://djempol.xyz/fb-post/tipi-cino-gambar-sehat-swara-kemresek-bagian-mana-ni/60%Monthly2016-06-30 15:13
https://djempol.xyz/fb-post/ada-yg-bersedia-menjelaskan-bagai-mna-bsa-sebuah-chip-amp/60%Monthly2016-06-30 14:51
https://djempol.xyz/fb-post/misi-numpang-tanya-kenapa-ya-kabel-dari-out-amplifier-ke/60%Monthly2016-06-30 13:23
https://djempol.xyz/fb-post/mau-nay-lur-rangkaian-kaya-gni-arus-dc-ny-brapa/60%Monthly2016-06-30 11:50
https://djempol.xyz/fb-post/alkhamdulillah-selesai-jg-bingkai-dari-fiber-tinggal-kirim-sebelum-lebaran-hehe/60%Monthly2016-06-30 10:55
https://djempol.xyz/fb-post/maaf-oot-hampir-seminggu-statusnya-sama-terus-emang-brp-lama/60%Monthly2016-06-30 10:49
https://djempol.xyz/fb-post/mastersya-mw-buka-kipas-angin-tu-tombol-yg-hitem-gmana/60%Monthly2016-06-30 09:50
https://djempol.xyz/fb-post/fto-ini-dpt-dri-google-rencana-pingin-buat-cma-fa-da/60%Monthly2016-06-30 09:29
https://djempol.xyz/fb-post/charger-aki-pake-trafo-5amper-knapa-ngisinya-lama-ya-sekitar/60%Monthly2016-06-30 09:17
https://djempol.xyz/fb-post/numpang-tanya-master-merubah-tegangan-dari-220-vac-ke-220/60%Monthly2016-06-30 08:40
https://djempol.xyz/fb-post/ada-yg-tau-cara-ngatasi-kulkas-mampet-ga/60%Monthly2016-06-30 08:11
https://djempol.xyz/fb-post/warning-dilarang-meniru-adegan-ini-tanpa-latihan-kusus-dan-diawasi/60%Monthly2016-06-30 08:11
https://djempol.xyz/fb-post/master-netombol-apa-namanyaapakah-masing2-kaki-ini-ada-namanya/60%Monthly2016-06-30 07:51
https://djempol.xyz/fb-post/gan-klo-handfree-hp-microphone-di-copot-di-kasi-kit/60%Monthly2016-06-30 07:17
https://djempol.xyz/fb-post/bro-mau-tanya-klo-orang-hobi-membuat-film-kan-sebutannya/60%Monthly2016-06-30 06:21
https://djempol.xyz/fb-post/katanya-buat-nambah-voltase-di-charger-hp-tuh-musti-rubah/60%Monthly2016-06-30 05:53
https://djempol.xyz/fb-post/om-om-tanya-saya-pake-tone-control-ini-kok-bass/60%Monthly2016-06-30 05:05
https://djempol.xyz/fb-post/apa-ada-yang-berminat-menambah-pengalaman-membuat-radio-komunikasi-bitx/60%Monthly2016-06-30 03:25
https://djempol.xyz/fb-post/ini-cara-mengatasi-selaim-di-instal-ulang-ada-gag-ya/60%Monthly2016-06-30 02:26
https://djempol.xyz/fb-post/gan-kaki-potensio-1-2-3-in-out-ground/60%Monthly2016-06-30 01:49
https://djempol.xyz/fb-post/perhitungan-kapasitas-power-bank-real-capacity-contoh-kapasitas-powerbank-10000mah/60%Monthly2016-06-29 22:29
https://djempol.xyz/fb-post/mohon-masukannya-master-apakah-fx-trainer-plc-mitsubishi-tidak/60%Monthly2016-06-29 21:55
https://djempol.xyz/fb-post/permisi-gan-cara-ngukur-voltage-trafo-ct-dg-multitester-gimana/60%Monthly2016-06-29 21:51
https://djempol.xyz/fb-post/amankah-inverter-ini-bila-pake-trafo-farit-hasil-dari-copotan/60%Monthly2016-06-29 21:29
https://djempol.xyz/fb-post/help-me-dan-nyuwun-tulung-dapat-tv-grundigdetron-ini-klo/60%Monthly2016-06-29 20:29
https://djempol.xyz/fb-post/mini-preamp-tabung-12at7-low-voltage/60%Monthly2016-06-29 19:39
https://djempol.xyz/fb-post/gedange-onok-setrume/60%Monthly2016-06-29 17:55
https://djempol.xyz/fb-post/lur-onok-seng-wes-gawe-bell-telolet-elektrik-durung-nak/60%Monthly2016-06-29 16:36
https://djempol.xyz/fb-post/check-this-out-electronics-diy-com/60%Monthly2016-06-29 15:53
https://djempol.xyz/fb-post/malam-master-ada-tv-vitron-21-mesin-cina-ic-tunggal/60%Monthly2016-06-29 15:16
https://djempol.xyz/fb-post/nmpng-tny-para-master-equaluzer-kyk-ini-bs-di-tmbhin/60%Monthly2016-06-29 13:55
https://djempol.xyz/fb-post/mashp-saya-nokia-tipe-220fb-bsa-buka-tapi-googlengk-bisasaya/60%Monthly2016-06-29 12:55
https://djempol.xyz/fb-post/master-gmana-cra-bikin-suarakayak-di-mainan-handpone-anak2suara2-binatang2mhon/60%Monthly2016-06-29 12:28
https://djempol.xyz/fb-post/buat-push-on-push-off-gagal-terus-ada-yang-bisa/60%Monthly2016-06-29 10:33
https://djempol.xyz/fb-post/cara-pasang-mekanik-tape-ke-salon-aktif-gmana-nyambunginya-ya/60%Monthly2016-06-29 10:29
https://djempol.xyz/fb-post/ada-yang-minat-nggak-plc-omron-daripada-nggak-kepake/60%Monthly2016-06-29 08:59
https://djempol.xyz/fb-post/bagaimana-caranya-dapat-lisrik-tanpa-bayar-om/60%Monthly2016-06-29 08:05
https://djempol.xyz/fb-post/ada-yg-buka-jasa-bikin-gambar-layout-buat-pcb/60%Monthly2016-06-29 07:08
https://djempol.xyz/fb-post/bang-stik-computer-yg-pake-kabel-usb-bisa-ga-di/60%Monthly2016-06-29 06:24
https://djempol.xyz/fb-post/ada-yg-prnah-pake-alat-inigmana-ngefeknyamhn-masukanbrg-bru-beli/60%Monthly2016-06-29 06:09
https://djempol.xyz/fb-post/numpang-tanya-master-gimana-biar-suara-twiter-lebih-ceesss-terimakasih/60%Monthly2016-06-29 05:54
https://djempol.xyz/fb-post/permisi-master-mau-tanya-sedikit-ini-power-tip-kok-suaranya/60%Monthly2016-06-29 02:39
https://djempol.xyz/fb-post/ada-yg-pernah-mencoba-alat-ini-penguat-sinyal-hp-kalo/60%Monthly2016-06-29 00:43
https://djempol.xyz/fb-post/selamat-pagi-mau-nanya-nih-sama-membeer-grup-disini-apakah/60%Monthly2016-06-29 00:15
https://djempol.xyz/fb-post/edisi-tanya-master-cas-hp-mati-tp-komponen-ditester-hidup/60%Monthly2016-06-28 23:51
https://djempol.xyz/fb-post/minta-pencerahannya-para-master-ini-tv-sharp-tpi-mesinnya-dah/60%Monthly2016-06-28 22:15
https://djempol.xyz/fb-post/coba-repost-ulang-yg-ngerti-gps-di-tunggu/60%Monthly2016-06-28 21:38
https://djempol.xyz/fb-post/output-power-amp-konslet-yang-kena-apaan-yah-apakah/60%Monthly2016-06-28 21:26
https://djempol.xyz/fb-post/mas-mas-mau-tanya-mobil-rc-saya-ga-bisa-belok/60%Monthly2016-06-28 16:56
https://djempol.xyz/fb-post/baru-ada-paket-buat-uplod-mesin-toa-masalah-kalau-suara/60%Monthly2016-06-28 15:56
https://djempol.xyz/fb-post/njaluk-tulung-masmbak-ini-adalah-remote-control-sepeda-motor-cuma/60%Monthly2016-06-28 15:21
https://djempol.xyz/fb-post/blm-ada-dana-melanjutkan-tuk-beli-motor-spindel-sementara-tes/60%Monthly2016-06-28 14:55
https://djempol.xyz/fb-post/nyantai-dulu-gann/60%Monthly2016-06-28 14:03
https://djempol.xyz/fb-post/paket-udah-datang-tp-masih-bingung-cara-memasang-nya-mhon/60%Monthly2016-06-28 13:40
https://djempol.xyz/fb-post/gan-ane-mau-tanya-ane-punya-tv-ya-lumayan-lah/60%Monthly2016-06-28 13:30
https://djempol.xyz/fb-post/semoga-ini-hanya-terjadi-di-tempat-sy-sj/60%Monthly2016-06-28 12:35
https://djempol.xyz/fb-post/jarene-pak-dokter-dadi-wong-teknik-iku-kudu-akeh-mangan/60%Monthly2016-06-28 12:17
https://djempol.xyz/fb-post/mau-tanya-mastergmncara-penggunaanya-alat-tester-nih-msh-bingung/60%Monthly2016-06-28 10:58
https://djempol.xyz/fb-post/nama2-anggota-di-sini-udah-pada-model2-elektro-keren/60%Monthly2016-06-28 09:58
https://djempol.xyz/fb-post/mhon-bntuannya-tv-fujitec-21-b-116-rgb-cuma-160v/60%Monthly2016-06-28 09:31
https://djempol.xyz/fb-post/akhir2-ini-marak-pencurian-mobil-n-motor-bahkan-yg-dgarasi/60%Monthly2016-06-28 08:48
https://djempol.xyz/fb-post/ada-servis-komputerlaptop-gk-nongkrong-di-rumah-initolong-bagi-ilmu/60%Monthly2016-06-28 08:04
https://djempol.xyz/fb-post/tanya-om-tv-tabung-saya-ketika-dinyalakan-tdk-dapat-menerima-sinyal/60%Monthly2016-06-28 07:52
https://djempol.xyz/fb-post/punya-isi-batrey-leptop-critanya-ada-yg-punya-skema-untuk-ngecasnya/60%Monthly2016-06-28 06:54
https://djempol.xyz/fb-post/permisi-mau-tanya-tmn2-sekedar-sering/60%Monthly2016-06-28 05:52
https://djempol.xyz/fb-post/ask-ada-tidak-remote-multi-receiver-dan-dvd-yang-jadi/60%Monthly2016-06-28 04:23
https://djempol.xyz/fb-post/bos-baterai-yang-bagus-dan-awet-buat-powerbank-merk-apa/60%Monthly2016-06-28 03:14
https://djempol.xyz/fb-post/buat-para-master-sya-cba-skema-ini-om-tp-knpa/60%Monthly2016-06-28 00:14
https://djempol.xyz/fb-post/potocopyane-power-pioner-300w/60%Monthly2016-06-27 21:42
https://djempol.xyz/fb-post/akhirnya-bisa-login-juga-dgn-akun-ini-setelah-tanya-sana/60%Monthly2016-06-27 21:36
https://djempol.xyz/fb-post/sudah-rapi-tutup-kandang/60%Monthly2016-06-27 18:55
https://djempol.xyz/fb-post/lm388612au7/60%Monthly2016-06-27 18:52
https://djempol.xyz/fb-post/maav-master-numpang-tanya-speaker-aktif-simbadda-mau-saya-aplikasikan/60%Monthly2016-06-27 18:26
https://djempol.xyz/fb-post/listrik-pln-tmpat-sy-sering-byar-pet-cara-atasinnya-gmna/60%Monthly2016-06-27 17:54
https://djempol.xyz/fb-post/maap-ya-akhir2-ini-grupnya-kok-jadi-kotor-banyak-sampah/60%Monthly2016-06-27 16:36
https://djempol.xyz/fb-post/master-mohon-infonya-mesin-cuciku-model-2-tabung-ketika-kosong/60%Monthly2016-06-27 16:15
https://djempol.xyz/fb-post/barang-bekas-jd-bermanfaat-dibuat-kyk-gni-ni-terang-bnget/60%Monthly2016-06-27 15:56
https://djempol.xyz/fb-post/puasa2-panas-bnget-di-kmar-mw-bli-ac-mhl-buat/60%Monthly2016-06-27 15:36
https://djempol.xyz/fb-post/gan-aku-punya-batre-bekas-raket-nyamuk-8volt-kalo-batre/60%Monthly2016-06-27 14:45
https://djempol.xyz/fb-post/jt-dengan-bekas-trafo-hp/60%Monthly2016-06-27 13:18
https://djempol.xyz/fb-post/posting-ulang-nunggu-respond-dari-temen2-master-minta-tolong-dunk/60%Monthly2016-06-27 12:48
https://djempol.xyz/fb-post/alhamdulillah-paket-buku-yg-saya-krm-ke-papua-dll-udah/60%Monthly2016-06-27 12:18
https://djempol.xyz/fb-post/motor-untk-penggerak-lengan-palang-parkir-itu-motor-apa-ya/60%Monthly2016-06-27 10:49
https://djempol.xyz/fb-post/gelem-full-musik-kabeh-mobile-kira2-abis-pira-duit-lur/60%Monthly2016-06-27 10:40
https://djempol.xyz/fb-post/haha/60%Monthly2016-06-27 10:27
https://djempol.xyz/fb-post/daerah-jogja-ke-barat-yg-jual-kapasitor-100nf-dimana-gan/60%Monthly2016-06-27 10:07
https://djempol.xyz/fb-post/kode-warna-nya-kebakar-ada-yang-tau-nilainya/60%Monthly2016-06-27 08:07
https://djempol.xyz/fb-post/rangkaian-digital-input-rtu-simpel-n-praktis/60%Monthly2016-06-27 06:57
https://djempol.xyz/fb-post/baru-beli-multi-reg-kok-ndak-bisa-dipakai-smwa-teg/60%Monthly2016-06-27 06:19
https://djempol.xyz/fb-post/nemu-toples-plastik-imut-d-dibuat-lampu-kayaknya-bagus-gak/60%Monthly2016-06-27 06:08
https://djempol.xyz/fb-post/misi-mas-disini-ada-yang-buat-mesin-potong-rumput-sendiri/60%Monthly2016-06-27 05:24
https://djempol.xyz/fb-post/permisi-master-mo-gulung-travo-step-upmsih-bingung-itung2nya/60%Monthly2016-06-27 04:51
https://djempol.xyz/fb-post/agan2-para-master-yg-budiman-sya-mint-info-yg/60%Monthly2016-06-27 03:51
https://djempol.xyz/fb-post/tanya-master-magic-com-merk-yongma-model-lama-yg-panci/60%Monthly2016-06-27 03:49
https://djempol.xyz/fb-post/maaf-agan-agan-ada-yg-bisa-service-power-supply-siemens-s7-1200/60%Monthly2016-06-27 02:28
https://djempol.xyz/fb-post/master-ada-yg-pernah-buat-smps-kecil-kecilan-gak-misal/60%Monthly2016-06-27 02:24
https://djempol.xyz/fb-post/tolong-lur-bantuannya-yang-pernah-ngoprek-power-suply-dakai-ic/60%Monthly2016-06-27 02:01
https://djempol.xyz/fb-post/ini-baru-namanya-mesin-jahit/60%Monthly2016-06-27 01:36
https://djempol.xyz/fb-post/gan-bagaimana-ya-mobil-mainan-remot-control-agar-bisa-di/60%Monthly2016-06-26 21:45
https://djempol.xyz/fb-post/cara-bikin-supaya-lmpu-kelap-klip-gmna-kng-skema-sma/60%Monthly2016-06-26 18:39
https://djempol.xyz/fb-post/baterai-jenis-lipolymer-37v-47ah-harga-650rb-silahkan-hub-kami/60%Monthly2016-06-26 16:51
https://djempol.xyz/fb-post/mohon-pencerahannya-warna-hijau-tv-ini-knp-ya/60%Monthly2016-06-26 16:08
https://djempol.xyz/fb-post/untuk-memasang-gacun-di-polytron-mx-agar-r514-51/60%Monthly2016-06-26 15:39
https://djempol.xyz/fb-post/saya-pngen-bwat-batre-dari-air-gram-agar-awet-tmbh/60%Monthly2016-06-26 15:28
https://djempol.xyz/fb-post/gak-bs-nyala-kira2-apa-ny-yh/60%Monthly2016-06-26 15:08
https://djempol.xyz/fb-post/sama2-kw-bagusan-mana-yah-yg-tulisan-buram-atau-yg/60%Monthly2016-06-26 13:01
https://djempol.xyz/fb-post/numpang-tanya-master-kalo-bikin-wajan-bolik-pake-modem-apaya/60%Monthly2016-06-26 11:44
https://djempol.xyz/fb-post/preamplifier-tabung-dengan-bass-treble/60%Monthly2016-06-26 09:22
https://djempol.xyz/fb-post/timer/60%Monthly2016-06-26 08:42
https://djempol.xyz/fb-post/inverter/60%Monthly2016-06-26 08:41
https://djempol.xyz/fb-post/misi-om-sekalian-ni-saya-mau-tanya-tentang-battrai-ginian-klo-saya/60%Monthly2016-06-26 08:18
https://djempol.xyz/fb-post/diy-box-running-text-msh-setia-almunium-siku-ad-yg/60%Monthly2016-06-26 07:59
https://djempol.xyz/fb-post/permisi-para-master-numpang-tanya-saya-sudah-buat-charger-aki/60%Monthly2016-06-26 07:50
https://djempol.xyz/fb-post/ini-skema-merubah-trafo-biasa-ke-ct-namun-ini-dc/60%Monthly2016-06-26 07:13
https://djempol.xyz/fb-post/aki-kering-soak-nyoba-tambah-air-aki-zuurrrr-dicas-kurang/60%Monthly2016-06-26 06:34
https://djempol.xyz/fb-post/ad-yg-punya-skema-kit-inverter-12v-to-18v-buat/60%Monthly2016-06-26 05:48
https://djempol.xyz/fb-post/kerap-sering-mati-listrik-mungkin-dikarenakan-ini-x-yaa-hihi/60%Monthly2016-06-26 05:34
https://djempol.xyz/fb-post/service-tv-r-klar-py-ws-puyeng-urung-ddi-relax-dlu/60%Monthly2016-06-26 05:24
https://djempol.xyz/fb-post/ada-yang-punya-modul-kontrolnya-ups-powerware-seperti-ini-kah/60%Monthly2016-06-26 04:38
https://djempol.xyz/fb-post/maaf-melenceng-gan-mau-tanya-motor-tanpa-aki-knp-pas/60%Monthly2016-06-26 02:31
https://djempol.xyz/fb-post/edit-barang-bekas-lagi/60%Monthly2016-06-26 02:23
https://djempol.xyz/fb-post/mau-nanya-master-bagusnya-dikasih-resistor-ukuran-berapa-ya-led/60%Monthly2016-06-26 01:41
https://djempol.xyz/fb-post/numpang-lapak-mas-admin-konverter-step-up-harga-59-siap/60%Monthly2016-06-26 01:15
https://djempol.xyz/fb-post/ready-stock-banyak-kit-mp3-playerradio-kit-charger-automatic-off/60%Monthly2016-06-26 01:14
https://djempol.xyz/fb-post/ini-nih-isi-dari-alat-penghemat-listrik-ibu2-banyak-yg/60%Monthly2016-06-25 21:42
https://djempol.xyz/fb-post/mata-solder-yg-bagus-ga-menghitam-dan-awet-merek-apa/60%Monthly2016-06-25 21:42
https://djempol.xyz/fb-post/rekomendasi-solder-yg-watt-nya-kecil-dan-awet-dong-mas/60%Monthly2016-06-25 21:31
https://djempol.xyz/fb-post/nunggu-sahur-nyoba-bikin-layout-inverter-lumayan-dapet-2-yg/60%Monthly2016-06-25 20:03
https://djempol.xyz/fb-post/tiap-posting-ko-ga-di-coment-bantu-donk-minta/60%Monthly2016-06-25 18:57
https://djempol.xyz/fb-post/monggo-pulsa-gratisan-d-httpsinvite-cashtree-id22cf65/60%Monthly2016-06-25 18:50
https://djempol.xyz/fb-post/master-semuanya-saya-dapat-dari-googling-mohon-untuk-analisanya/60%Monthly2016-06-25 17:23
https://djempol.xyz/fb-post/led-lg-konslet-matot-konslet-audio-sound-caranya-biar-ada/60%Monthly2016-06-25 17:17
https://djempol.xyz/fb-post/maaf-agak-nyleneh-temen2-group-kira2-ada-yg-pernah/60%Monthly2016-06-25 15:30
https://djempol.xyz/fb-post/setelah-induktor-lanjut-ke-transistor-semoga-bermanfaat/60%Monthly2016-06-25 14:23
https://djempol.xyz/fb-post/ask-kenapa-bolt-zte-mf90-klo-pake-fakebattery-dummy-buat/60%Monthly2016-06-25 11:53
https://djempol.xyz/fb-post/ojo-sampai-ngene-lho-yo/60%Monthly2016-06-25 11:20
https://djempol.xyz/fb-post/minta-tolong-master-ad-yang-tau-gk-datasheet-motor-hardisk/60%Monthly2016-06-25 09:38
https://djempol.xyz/fb-post/nemu-barang-bekas-ng-gudang-lumayan/60%Monthly2016-06-25 09:30
https://djempol.xyz/fb-post/share-yang-sedotan-timahnya-patah-bisa-dimodif-pake-colokan-mic/60%Monthly2016-06-25 08:16
https://djempol.xyz/fb-post/ini-kipas-knapa-y-mutere-g-bisa-knceng-kapasitor-dan-busing/60%Monthly2016-06-25 08:12
https://djempol.xyz/fb-post/master-kmpnen-yg-ini-apakegunaan-nya/60%Monthly2016-06-25 08:06
https://djempol.xyz/fb-post/maaf-oot-hh-ane-klo-untuk-log-in-facebook-kok/60%Monthly2016-06-25 07:29
https://djempol.xyz/fb-post/gejala-cmk-dengung-gk-mau-muter-spull-dicekk-normal-coba/60%Monthly2016-06-25 04:22
https://djempol.xyz/fb-post/ng-gonan-q-eneiki-25rb-ng-gonan-peno-piro-lor/60%Monthly2016-06-25 02:47
https://djempol.xyz/fb-post/mau-ganti-gear-blender-kok-susah-bgt-melepasnya-cara-yg-mudah/60%Monthly2016-06-25 02:33
https://djempol.xyz/fb-post/ask-dvd-niko-kalo-dinyalain-awal-normal-lama-lama-tersendat/60%Monthly2016-06-24 23:41
https://djempol.xyz/fb-post/menurut-agan-agan-nih-gmn-pendapatnya-tentang-skema-yg-satu/60%Monthly2016-06-24 23:01
https://djempol.xyz/fb-post/bledug-mulu-mau-buat-mesin-r-c/60%Monthly2016-06-24 18:26
https://djempol.xyz/fb-post/semoga-tenang-disisinya-pak-ustad-pesanmu-akan-selalu-diingat/60%Monthly2016-06-24 17:54
https://djempol.xyz/fb-post/selamat-malam-master-semua-saya-mau-buat-rangkaian-led-seri/60%Monthly2016-06-24 17:26
https://djempol.xyz/fb-post/nemu-di-tempat-simbah-tapi-gak-ada-skemanya-kalo-ada/60%Monthly2016-06-24 16:57
https://djempol.xyz/fb-post/iseng-iseng-lur-ini-seandainya-di-modif-pake-led-cocoknya/60%Monthly2016-06-24 16:30
https://djempol.xyz/fb-post/mau-nanya-alat-ini-fungsinya-apa-ya-mohon-dijawab-soalnya/60%Monthly2016-06-24 16:10
https://djempol.xyz/fb-post/aq-bar-d-blokir-mas-karyane-tak-tekoki-kok-aq-d/60%Monthly2016-06-24 15:37
https://djempol.xyz/fb-post/melu-apsen-12vdc-to-220vac-lulus-tes/60%Monthly2016-06-24 15:24
https://djempol.xyz/fb-post/gannn-gimana-yaaa-cara-buat-magnet-listrik-menggunakan-aki-motor/60%Monthly2016-06-24 15:14
https://djempol.xyz/fb-post/pas-beli-spare-part-iseng2-beli-peralatan-cungkil2/60%Monthly2016-06-24 14:28
https://djempol.xyz/fb-post/master-saya-ada-sepeker-aktifknpa-radio-nya-ngk-bsa-nangkep/60%Monthly2016-06-24 12:59
https://djempol.xyz/fb-post/mw-tanyaa-bang-charger-saya-kok-klo-d-dengerin-ada/60%Monthly2016-06-24 11:48
https://djempol.xyz/fb-post/versi-adek-kakak-harga-mulai-dari-140rb-sd-320rb-harga/60%Monthly2016-06-24 08:44
https://djempol.xyz/fb-post/bunyi-hukum-archimedes-adalah-sebuah-jika-sebuah-benda-tercelup-seluruh/60%Monthly2016-06-24 07:36
https://djempol.xyz/fb-post/itu-stopkontak-nongkrong-disitu-buat-apa-ya/60%Monthly2016-06-24 06:50
https://djempol.xyz/fb-post/nyumbang-skema-48vdc-to-220vac-3-kw-gelem-yo-di/60%Monthly2016-06-24 05:44
https://djempol.xyz/fb-post/lulus-gak-ya-kalo-pernah-megang-ini-berarti-kita-se/60%Monthly2016-06-24 03:41
https://djempol.xyz/fb-post/syam-mau-mnta-skema-rangkaian-inverter-sederhana-tapi-bisa-mengeluarkan/60%Monthly2016-06-24 03:36
https://djempol.xyz/fb-post/selamat-siang-solderes-maaf-numpang-tanya-dan-mohon-masukan-nya/60%Monthly2016-06-24 02:52
https://djempol.xyz/fb-post/ask-kipas-dc-12-volt-ini-bisa-gak-langsung-dicolokan/60%Monthly2016-06-24 02:20
https://djempol.xyz/fb-post/mini-ampli-pakai-ic-apa-yang-cocok-jika-sumber-dayanya/60%Monthly2016-06-24 01:46
https://djempol.xyz/fb-post/mumpung-hari-jumat-ane-mau-gelar-lapak-yg-minat-langsung/60%Monthly2016-06-24 01:41
https://djempol.xyz/fb-post/mau-nanya-nih-yg-tau-mf-agak-melenceng-hp-q-abis-d/60%Monthly2016-06-24 00:20
https://djempol.xyz/fb-post/yg-pakai-aplikasi-livewire-apa-memang-komponen-tidak-lengkap-ya/60%Monthly2016-06-23 22:25
https://djempol.xyz/fb-post/teman2-mohon-masukan-nya-saya-mau-pasang-power-mixer-bb/60%Monthly2016-06-23 17:18
https://djempol.xyz/fb-post/dulur-dulur-cara-buat-rangkaian-kontrak-listrik-supaya-tidak-cepat/60%Monthly2016-06-23 16:28
https://djempol.xyz/fb-post/bagaimana-caranya-nyalain-lampu-ini-dg-220-volt-tanpa-travo/60%Monthly2016-06-23 15:49
https://djempol.xyz/fb-post/makash-pk-paket-sudh-sampai-darsono-soetomo/60%Monthly2016-06-23 15:47
https://djempol.xyz/fb-post/hoby-hoby-aja-ada-yg-pernah-buat-co2-elektrik-boleh-tau/60%Monthly2016-06-23 15:17
https://djempol.xyz/fb-post/pengen-bisa-belanja-online-tp-g-tau-caranya-petunjuk-nya/60%Monthly2016-06-23 15:11
https://djempol.xyz/fb-post/saya-mau-coba-buat-water-lever-control-pake-saklar-ini/60%Monthly2016-06-23 14:53
https://djempol.xyz/fb-post/q-buka-casing-tes-run-malah-kaget-sndri/60%Monthly2016-06-23 14:50
https://djempol.xyz/fb-post/nyumbang-skema-inverter-kotak-kotak-klo-mau-share-saja-ojo/60%Monthly2016-06-23 14:24
https://djempol.xyz/fb-post/tv-polytron-saya-yang-rusak-di-vonis-ganti-panel-saya/60%Monthly2016-06-23 13:04
https://djempol.xyz/fb-post/bagi-reperensi-nya-dong-yg-pernah-buat-led-buat-mobil/60%Monthly2016-06-23 12:23
https://djempol.xyz/fb-post/mending-bikin-inverter-kotak-kotak-dripada-bikin-inverter-sakit-hati/60%Monthly2016-06-23 10:28
https://djempol.xyz/fb-post/mau-tanya-hp-android-merk-oppo-cuma-muncul-logo-gmn/60%Monthly2016-06-23 10:02
https://djempol.xyz/fb-post/d-sini-ad-yg-jual-kit-laser-cnc-kyk-gni/60%Monthly2016-06-23 09:17
https://djempol.xyz/fb-post/apa-ada-yang-punya-stok-ic-tda-8361-atau-8362/60%Monthly2016-06-23 08:31
https://djempol.xyz/fb-post/nuhun-kang-numpang-tanya-relay-songle-6v-dipicu-sama-5v/60%Monthly2016-06-23 07:22
https://djempol.xyz/fb-post/dpt-cas-laptop-matot-kira2-apny-ya/60%Monthly2016-06-23 06:57
https://djempol.xyz/fb-post/mhon-bantuannya-bgimna-mmbuat-filter-subwooper-tuk-ampli/60%Monthly2016-06-23 06:52
https://djempol.xyz/fb-post/master-penyebab-tv-sharp-standby-apa-ya-mksih-y/60%Monthly2016-06-23 06:45
https://djempol.xyz/fb-post/derek-brngkli-ada-yg-bs-bntu-buatinngrakitin-powerspeker-kcil2-3/60%Monthly2016-06-23 04:23
https://djempol.xyz/fb-post/mohon-koreksinya-master2-ardutester/60%Monthly2016-06-23 02:45
https://djempol.xyz/fb-post/permisi-master-cara-ngitung-dan-untuk-mengetahui-wat-dan-amper/60%Monthly2016-06-23 02:22
https://djempol.xyz/fb-post/lur-cara-masang-led-display-pada-powerampli-gmana-mohon/60%Monthly2016-06-23 00:14
https://djempol.xyz/fb-post/bli-usb-prog-ch341-rp70rb-lumayan-bisa-bantu-pekerjaan/60%Monthly2016-06-23 00:08
https://djempol.xyz/fb-post/gan-ane-newbie-banget-msalah-inverter-ane-pengen-ngrancang-inverter/60%Monthly2016-06-22 23:58
https://djempol.xyz/fb-post/buat-ini-tp-terangnya-gak-sama-led-1-nyala-terang/60%Monthly2016-06-22 22:12
https://djempol.xyz/fb-post/yang-mau-membuat-silahkan-inventer-dc-to-ac-dr-pada/60%Monthly2016-06-22 17:14
https://djempol.xyz/fb-post/mohon-solusi-lur-n-master-tv-sharp-slim-21-gejala/60%Monthly2016-06-22 16:52
https://djempol.xyz/fb-post/maaf-rekan2-semua-apa-ada-yg-pernah-memperbaiki-raket-nyamuk/60%Monthly2016-06-22 15:56
https://djempol.xyz/fb-post/bagi-yg-penasaran-dngan-jam-digital-full-cmos-slhkan-di/60%Monthly2016-06-22 13:54
https://djempol.xyz/fb-post/gan-disini-ada-yang-punya-perangkap-nyamuk-elektrik-yang-pake/60%Monthly2016-06-22 11:36
https://djempol.xyz/fb-post/ada-yg-pernah-pakek-solder-kyak-gnie/60%Monthly2016-06-22 11:26
https://djempol.xyz/fb-post/gan-ini-bekas-dinamo-apa-ya-kalo-rpm-nya-segitu-kalo/60%Monthly2016-06-22 11:20
https://djempol.xyz/fb-post/ask-permisi-mau-nanya-apakah-hanya-dengan-menghubungkan-kutub/60%Monthly2016-06-22 10:44
https://djempol.xyz/fb-post/mungkin-ada-yg-lebih-parah-dari-ini-kalo-dapat-servisan/60%Monthly2016-06-22 09:50
https://djempol.xyz/fb-post/siang-pakdhe-dan-akang2-smua-yang-faham-gulung-trafo-besi/60%Monthly2016-06-22 08:13
https://djempol.xyz/fb-post/kalo-beli-larutan-ferriclorida-dimana-ya-om/60%Monthly2016-06-22 06:36
https://djempol.xyz/fb-post/yg-punya-skema-pemasangan-saklar-contaktor-untuk-m0t0r-3-phase/60%Monthly2016-06-22 05:41
https://djempol.xyz/fb-post/ini-kenapa-ya-kok-gal-bisa-nyala-padahal-lampu-udah/60%Monthly2016-06-22 04:38
https://djempol.xyz/fb-post/permisi-mau-tanya-apakah-semua-power-suplai-komputer-bisa-di/60%Monthly2016-06-22 04:32
https://djempol.xyz/fb-post/gan-ada-yang-tau-letak-bce-pada-kaki-transistor-tipe/60%Monthly2016-06-21 21:49
https://djempol.xyz/fb-post/selamat-menunaikan-ibadah-sholat-subuh-permisi-pak-sy-mw-tny/60%Monthly2016-06-21 21:44
https://djempol.xyz/fb-post/pernah-ad-yg-posting-saklar-sentuh-37v-sapa-yah-repost/60%Monthly2016-06-21 21:43
https://djempol.xyz/fb-post/ini-elco-220uf-25v-asli-bawaan-tv-polytron-123-subwofer/60%Monthly2016-06-21 20:16
https://djempol.xyz/fb-post/bldc-suhu-n-master-ini-motordinamo-head-video-recorder-gimana-caranya/60%Monthly2016-06-21 19:56
https://djempol.xyz/fb-post/dulu-ada-yang-posting-back-up-lampu-rumah-pakai-ups/60%Monthly2016-06-21 17:36
https://djempol.xyz/fb-post/gmna-ya-mas-kualitas-avo-meter-ini-merck-heles/60%Monthly2016-06-21 16:44
https://djempol.xyz/fb-post/kalau-kaya-gini-buat-stel-takbiran-dirumah-ajibb-gak-ya/60%Monthly2016-06-21 16:38
https://djempol.xyz/fb-post/nih-gan-manpaatin-barang-bekas-moga-menambah-inspirasi-para-sobat/60%Monthly2016-06-21 16:25
https://djempol.xyz/fb-post/tv-goldstar-warna-terlalu-banyak-mengandung-merah-padahal-dari/60%Monthly2016-06-21 15:21
https://djempol.xyz/fb-post/minta-bantuan-para-master-tv-dg-mesin-china-ini-layar-gelap-filamen-nyala-semua/60%Monthly2016-06-21 15:19
https://djempol.xyz/fb-post/dah-ada-yang-praktek-rangkaian-ini-blum-cas-aki-otomatis/60%Monthly2016-06-21 13:41
https://djempol.xyz/fb-post/beli-dua-mash-satu/60%Monthly2016-06-21 13:27
https://djempol.xyz/fb-post/mas-ini-pcb-nya-pke-apa-aku-yari-di-toko/60%Monthly2016-06-21 13:08
https://djempol.xyz/fb-post/pengen-pasang-kit-mp3-pd-mobil-dgn-suply-dr-accugmn/60%Monthly2016-06-21 12:37
https://djempol.xyz/fb-post/mohon-masukan-jika-dalam-jam-digital-masjid-ada-suara-buzer/60%Monthly2016-06-21 12:27
https://djempol.xyz/fb-post/aplikasi-layout-pcb-yg-mudah-lakai-apa-ya-bro/60%Monthly2016-06-21 10:53
https://djempol.xyz/fb-post/latihan-gulung-trafo-sendiri-mo-bkin-charger-aki-beli-trafo-besi/60%Monthly2016-06-21 10:00
https://djempol.xyz/fb-post/para-master-ane-minta-skema-sklar-sensor-sentuh-buat-di/60%Monthly2016-06-21 09:41
https://djempol.xyz/fb-post/tv-sharp-slim-gambr-jernih-tp-suara-mendging-kenceng/60%Monthly2016-06-21 09:36
https://djempol.xyz/fb-post/trafo-ini-outnya-berapa-volt-dan-arusnya-berapa-a/60%Monthly2016-06-21 08:20
https://djempol.xyz/fb-post/mohon-para-master-gmn-cara-buat-ces-aki-5amp-pd/60%Monthly2016-06-21 08:02
https://djempol.xyz/fb-post/maaf-mas-numpang-tanya-jika-pemasangan-kabel-pada-pompa/60%Monthly2016-06-21 06:36
https://djempol.xyz/fb-post/repost-mas-d-ada-yang-punya-rangkaian-charger-aki-kering/60%Monthly2016-06-21 06:08
https://djempol.xyz/fb-post/nasib-orang-kecil/60%Monthly2016-06-21 05:45
https://djempol.xyz/fb-post/next-project-mumpung-lagi-rajin/60%Monthly2016-06-21 04:52
https://djempol.xyz/fb-post/lur-saya-punya-led-hpl-1-wat-3volt-dan-pgn/60%Monthly2016-06-21 04:17
https://djempol.xyz/fb-post/kenapa-ya-rangkaian-ic-regullatot-voltage-yg-saya-buat-kok/60%Monthly2016-06-21 03:33
https://djempol.xyz/fb-post/bantuan-master-tv-panasonic-mesin-diganti-mesin-cina-micom-layar/60%Monthly2016-06-21 01:23
https://djempol.xyz/fb-post/mau-nanya-gan-aplikasi-apa-yang-bagus-untuk-mendesain-pcb/60%Monthly2016-06-21 00:46
https://djempol.xyz/fb-post/astaga-ko-gulungan-kipas-kaya-gini-modelnya-sekarang-mumet-mas-hadeeehhhhh/60%Monthly2016-06-21 00:06
https://djempol.xyz/fb-post/ada-yang-pernah-bikin-ini-belum-master-hasil-nya/60%Monthly2016-06-20 22:48
https://djempol.xyz/fb-post/para-master-mau-tanya-kalau-mau-buat-charger-aki-mobil/60%Monthly2016-06-20 21:56
https://djempol.xyz/fb-post/tinggal-tested-moga-sesuai-keinginan-dungone-rek/60%Monthly2016-06-20 21:01
https://djempol.xyz/fb-post/power-imut-daya-kingkong/60%Monthly2016-06-20 20:17
https://djempol.xyz/fb-post/sambil-menungu-makan-sahur/60%Monthly2016-06-20 19:13
https://djempol.xyz/fb-post/mf-para-master-elektro-mw-nanya-nih-ampli-di-musola/60%Monthly2016-06-20 18:06
https://djempol.xyz/fb-post/ada-yg-salah-%f0%9f%98%86/60%Monthly2016-06-20 15:31
https://djempol.xyz/fb-post/udah-berhasil-buka-powerbank-merk-xio-pas-dilihat-kapasitas-batrenya/60%Monthly2016-06-20 15:00
https://djempol.xyz/fb-post/saya-masih-ajh-slalu-ketakutan-ketika-nyalain-rangkaian-elktronik-menggunakan/60%Monthly2016-06-20 14:32
https://djempol.xyz/fb-post/kalau-trafo-kayak-gini-ini-trus-dayanya-berapa-yah-mas/60%Monthly2016-06-20 14:31
https://djempol.xyz/fb-post/selamat-malam-salam-solder-kawan2-tolong-donk-bantu-aku/60%Monthly2016-06-20 13:40
https://djempol.xyz/fb-post/boz-saya-nemu-kipas-ini-ada-4biji-yng-saya-mau/60%Monthly2016-06-20 13:39
https://djempol.xyz/fb-post/skema-www-sulhansetiawan-com-terimakasih-ilmunya-pak-sulhan-setiawan/60%Monthly2016-06-20 13:18
https://djempol.xyz/fb-post/hp-saya-klo-di-hidupkan-cuma-bisa-sampe-seperti-yg-di-foto-bootloop-kira-kira/60%Monthly2016-06-20 13:16
https://djempol.xyz/fb-post/usb-extender-6m-mau-di-bikin-30m-juga-ga-masalah/60%Monthly2016-06-20 12:32
https://djempol.xyz/fb-post/gan-akupnya-remot-tdk-bisa-ngamkalo-tekan-ff-kadang-muncul/60%Monthly2016-06-20 11:20
https://djempol.xyz/fb-post/hasil-ngabuburit-v/60%Monthly2016-06-20 10:55
https://djempol.xyz/fb-post/kalu-terjadi-korslet-pada-tegangan-12-volt-kira-kira-pemakaian/60%Monthly2016-06-20 10:34
https://djempol.xyz/fb-post/ada-yang-sudah-pernah-berhasil-atau-sering-bikin-alat-ukur/60%Monthly2016-06-20 09:51
https://djempol.xyz/fb-post/master-minta-skema-vu-meter-audio-yg-menggunakan-2-buah/60%Monthly2016-06-20 09:28
https://djempol.xyz/fb-post/apa-di-grup-ini-kalo-posting-harus-pake-foto-biar/60%Monthly2016-06-20 07:28
https://djempol.xyz/fb-post/mesin-cuci-1-tabung-otomatis-buat-buang-airnya-gg-bisa/60%Monthly2016-06-20 06:56
https://djempol.xyz/fb-post/manusia-adalh-mahluk-dhoif-tak-selalu-hoki-suksek-kadang/60%Monthly2016-06-20 06:13
https://djempol.xyz/fb-post/mohon-infonya-om-jual-speepart-alat-cukur-ini-di-mana-ya/60%Monthly2016-06-20 05:42
https://djempol.xyz/fb-post/habis-bongkar-kipas-angin-sudah-ganti-kapasitornya-masih-belum-mau/60%Monthly2016-06-20 05:25
https://djempol.xyz/fb-post/mohon-pencerahannya-kipas-angin-tdk-berputar-cuma-bergetar-pdhal-bosing/60%Monthly2016-06-20 05:23
https://djempol.xyz/fb-post/gan-ada-yg-punya-tone-control-yg-paling-sederhana-tnpa/60%Monthly2016-06-20 03:41
https://djempol.xyz/fb-post/ada-yang-tau-fungsinya/60%Monthly2016-06-20 03:24
https://djempol.xyz/fb-post/lanjutan-postingan-kemaren-led-matrix-8x64-video-menggunakan-at89s52-skema/60%Monthly2016-06-20 01:31
https://djempol.xyz/fb-post/spkr-politron-rsak-mosfetdi-gnti-trafo-kok-cma-kluar-suara/60%Monthly2016-06-20 01:04
https://djempol.xyz/fb-post/kipas-angin-ini-rusak-apanya-ya-dlurr/60%Monthly2016-06-19 23:58
https://djempol.xyz/fb-post/need-help-om-bisa-bikinin-wearing-nya-ph-sensor-untuk/60%Monthly2016-06-19 22:33
https://djempol.xyz/fb-post/semoga-bermanfaat-bagi-yang-membutuhkannya/60%Monthly2016-06-19 20:52
https://djempol.xyz/fb-post/yang-punya-gambar-pengkabelan-amplifier-dong-ato-yang-lainya-saya/60%Monthly2016-06-19 20:04
https://djempol.xyz/fb-post/barangkali-ada-yang-minat-power-mosfet-900-w/60%Monthly2016-06-19 19:20
https://djempol.xyz/fb-post/mesin-toa-musolah-kalau-suara-kita-y-kenceng-malah-gak/60%Monthly2016-06-19 16:43
https://djempol.xyz/fb-post/permisi-admin-numpang-jualan-lcd-cabutan-kndisi-ok/60%Monthly2016-06-19 15:46
https://djempol.xyz/fb-post/edisi-bertanya-master-misal-saya-punya-genset-dg-rpm-rendah-misal/60%Monthly2016-06-19 15:04
https://djempol.xyz/fb-post/ada-yg-punya-gak-disini-para-masterku-skema-lazer-pemotong/60%Monthly2016-06-19 12:30
https://djempol.xyz/fb-post/mohon-pencerahan-nya-master-ini-r-nilainya-berapa-yah-bingung/60%Monthly2016-06-19 10:42
https://djempol.xyz/fb-post/met-soremo-tanya-power-yg-sebelah-kanan-yg-aq-pegang/60%Monthly2016-06-19 10:26
https://djempol.xyz/fb-post/nang-group-sblh-buku-panduan-lcd-dijual-280k-iki-loh-gratis/60%Monthly2016-06-19 09:12
https://djempol.xyz/fb-post/habis-beli-200rb-kemahalan-gak-ya/60%Monthly2016-06-19 08:58
https://djempol.xyz/fb-post/maaf-om-admin-dan-sesepuh-dan-master-disini-minta-bantuannya/60%Monthly2016-06-19 08:10
https://djempol.xyz/fb-post/maaf-master-mau-nanya-ini-genset-baru-kepake-sekali-dan-aman/60%Monthly2016-06-19 07:20
https://djempol.xyz/fb-post/yang-butuh-600-saja/60%Monthly2016-06-19 05:34
https://djempol.xyz/fb-post/ada-yg-tau-nggak-yg-jual-beginian-dimana-sih-dan-harganya/60%Monthly2016-06-19 05:13
https://djempol.xyz/fb-post/hasilya-sma-pa-beda-bro/60%Monthly2016-06-19 04:57
https://djempol.xyz/fb-post/akang2-numpang-tanya-aki-truk-100ah-saya-charger-pakek-14v/60%Monthly2016-06-19 04:38
https://djempol.xyz/fb-post/istirahat-dulu-lur-sambil-pamer-pc-mana-pc-mu-lur/60%Monthly2016-06-19 04:19
https://djempol.xyz/fb-post/ada-yg-tahu-beli-dmn-ya/60%Monthly2016-06-19 04:15
https://djempol.xyz/fb-post/ada-yg-tau-gk-aplikasi-buat-mmpercepat-pegisian-batre-lola-bgt-cas/60%Monthly2016-06-19 01:33
https://djempol.xyz/fb-post/maskalau-tv-lampu-indikatornya-hidup-tapi-gak-bisa-di-nyalakan/60%Monthly2016-06-19 01:28
https://djempol.xyz/fb-post/kalo-aki-kering-dipasang-posisi-miringapa-akan-merusak-aki-ya/60%Monthly2016-06-19 00:08
https://djempol.xyz/fb-post/masih-newbie/60%Monthly2016-06-18 23:01
https://djempol.xyz/fb-post/selamat-pagi-mw-promosi-panel-surya-mini-1wp-ukuran-11060mm/60%Monthly2016-06-18 22:39
https://djempol.xyz/fb-post/sebelumnya-maaf-pa-admin-tolong-jangan-di-hapus-buat-yang/60%Monthly2016-06-18 22:24
https://djempol.xyz/fb-post/mas-kalo-buzer-gni-dksh-teg-brapa-voltsupaya-bisa-bunyi/60%Monthly2016-06-18 22:18
https://djempol.xyz/fb-post/selmat-pgi-om-om-sklian-solder-station-sya-mati-gara2/60%Monthly2016-06-18 22:16
https://djempol.xyz/fb-post/yg-buat-ini-adakah-disini-orangnya-cuma-mau-tanya-motivasinya/60%Monthly2016-06-18 21:36
https://djempol.xyz/fb-post/maaf-out-topik-kenapa-semakin-marak-aja-modusnya-itu-apa/60%Monthly2016-06-18 18:51
https://djempol.xyz/fb-post/coba-bikin-inverter-sendiri-lagi-cari-skema-yg-bagussss-monggo-di/60%Monthly2016-06-18 17:34
https://djempol.xyz/fb-post/ngene-iki-payu-piro-yo-ups-kondisi-gak-nyimpen-listrik/60%Monthly2016-06-18 16:58
https://djempol.xyz/fb-post/warnanya-ijo-buanget-kasus-yng-kemaren-blm-kelar-mohon/60%Monthly2016-06-18 16:55
https://djempol.xyz/fb-post/numpang-tanya-ini-pake-trafo-apa-ya-dan-bisa-nyalain/60%Monthly2016-06-18 16:18
https://djempol.xyz/fb-post/assalamualaikum-tdi-yg-mau-bikin-laser-dari-optik-dvd-nih/60%Monthly2016-06-18 16:16
https://djempol.xyz/fb-post/ada-yg-punya-skema-jt-gak-disini-yg-bisa-kasih/60%Monthly2016-06-18 15:43
https://djempol.xyz/fb-post/mas-kalau-dvd-jalan-kira-kira-satu-atau-dua-lagu/60%Monthly2016-06-18 14:55
https://djempol.xyz/fb-post/ada-yang-punya-skema-laser-yang-warna-hijau-itu-yang/60%Monthly2016-06-18 14:53
https://djempol.xyz/fb-post/master-minta-kode-sermod-tv-polytron-slim/60%Monthly2016-06-18 14:47
https://djempol.xyz/fb-post/pcb-mini-mixer-ternyata-ga-da-mid-nya-jarak-vr/60%Monthly2016-06-18 14:40
https://djempol.xyz/fb-post/om-benerin-salon-kok-sulit-y-om-udah-2-bulan/60%Monthly2016-06-18 12:49
https://djempol.xyz/fb-post/help-cara-bikin-dimmer-pake-pwm-gimana-ya-komponen-yg/60%Monthly2016-06-18 12:32
https://djempol.xyz/fb-post/monggo-semoga-bermanfaat-pendingin-blakang-hp%f0%9f%91%bb%f0%9f%91%bb%f0%9f%91%bb-modal_tipis%f0%9f%98%82/60%Monthly2016-06-18 12:19
https://djempol.xyz/fb-post/om-kalau-kipas-nggk-mau-muter-ndengung-ae-ngunu-iku/60%Monthly2016-06-18 12:05
https://djempol.xyz/fb-post/mohon-pencerahannya-master-untuk-gambar-rangkaian-ini-pnp-nya-itu-yg-frekuensi/60%Monthly2016-06-18 11:27
https://djempol.xyz/fb-post/out-pngen-tak-kasih-potensio-ada-sran-kang-master-pemula/60%Monthly2016-06-18 11:26
https://djempol.xyz/fb-post/mau-tanya-kalo-dvd-player-rusak-pemutar-dvd-nya-lalu/60%Monthly2016-06-18 10:32
https://djempol.xyz/fb-post/maaf-newbie-mau-tanya-karena-pak-guru-rokhmad-lgy-bnyk/60%Monthly2016-06-18 10:06
https://djempol.xyz/fb-post/tolong-bantuannya-dvd-player-saya-pada-posisi-mati-total-akibat/60%Monthly2016-06-18 07:57
https://djempol.xyz/fb-post/alamaaakk-susahnya-cari-mata-cutter-pcb-ini-ber-minggu2-nyari-alhamdulillah/60%Monthly2016-06-18 05:57
https://djempol.xyz/fb-post/ada-yg-tau-cara-memogram-hmi-ini-untuk-omron-aplikasinya-pakai/60%Monthly2016-06-18 05:46
https://djempol.xyz/fb-post/assalamualaikum-bapak-bapak-dan-para-tuser-master-saya-mau-bertanyakira/60%Monthly2016-06-18 05:33
https://djempol.xyz/fb-post/numpang-gan-ane-punya-kit-desulfator-buat-aki/60%Monthly2016-06-18 01:44
https://djempol.xyz/fb-post/codevision-avr-ku-udh-tk-instal-tp-pas-di-buka-ko/60%Monthly2016-06-18 01:21
https://djempol.xyz/fb-post/ini-receiver-matrix-garuda-di-samping-soket-usb-kok-ada/60%Monthly2016-06-18 01:01
https://djempol.xyz/fb-post/ijin-lapak-lurrr-barang-kali-ada-yg-membutuhkan-2000w-dimmer/60%Monthly2016-06-18 00:58
https://djempol.xyz/fb-post/mohon-maaf-admin-ready-bekas-cabutan-smps-ferit-elko-100v4700uf/60%Monthly2016-06-17 22:14
https://djempol.xyz/fb-post/permisi-minta-masukannya-ya-kalau-tulisan-atau-jenis-transistornya/60%Monthly2016-06-17 21:22
https://djempol.xyz/fb-post/sebelum-ditutup-ampli-2-mic-channel-ini-saya-posting-dulu/60%Monthly2016-06-17 19:55
https://djempol.xyz/fb-post/punya-sisa-percobaan-peltier-bbrapa-udah-diminta-kawan-tinggal-sisa/60%Monthly2016-06-17 18:21
https://djempol.xyz/fb-post/permisi-mas2-bolehkh-sya-mnta-tolong-gmn-cara-masang-trafo/60%Monthly2016-06-17 16:56
https://djempol.xyz/fb-post/mohon-maaf-admin-ready-stok-banyak-power-on-150-ribuan/60%Monthly2016-06-17 15:49
https://djempol.xyz/fb-post/selamat-malam-para-master-maaf-numpang-di-bully-hehehe-mau/60%Monthly2016-06-17 15:24
https://djempol.xyz/fb-post/master-ic-555-bisa-diseri-gak-ya-misalkan-jika-tiap/60%Monthly2016-06-17 14:13
https://djempol.xyz/fb-post/mudik-kehabisan-batre-hape-diperjalanan-sekarang-gak-perlu-hawatir/60%Monthly2016-06-17 13:54
https://djempol.xyz/fb-post/ganbisa-minta-skema-led-berjalanrencananya-mau-desain-namamohon-bantuannya-dan/60%Monthly2016-06-17 13:28
https://djempol.xyz/fb-post/bray-ada-yang-ngerti-tempat-jualan-panel-surya-fleksibel-sekitar/60%Monthly2016-06-17 13:06
https://djempol.xyz/fb-post/monggo-ingkang-ngersakaken-driver-uc-tronic-langsung-ping-nopo-tlp/60%Monthly2016-06-17 12:45
https://djempol.xyz/fb-post/tinggal-lgi-1-za-ada-yg-minat/60%Monthly2016-06-17 11:49
https://djempol.xyz/fb-post/mungkin-ada-yang-membutuhkan-led-seven-segmen-bekas-wartel/60%Monthly2016-06-17 11:41
https://djempol.xyz/fb-post/cara-bikin-buat-ngecas-aki-gmn-ya-yg-tau-yg-simple/60%Monthly2016-06-17 11:21
https://djempol.xyz/fb-post/dvd-rw-laptop-anda-jarang-dipake-mending-lepas-saja-di/60%Monthly2016-06-17 10:53
https://djempol.xyz/fb-post/ceritanya-lg-hoki-6-ic-atmega338p-yg-dulu-tdk-ke/60%Monthly2016-06-17 10:24
https://djempol.xyz/fb-post/permisi-om-mau-tanya-soal-timer-detik-pake-ic-ne/60%Monthly2016-06-17 08:44
https://djempol.xyz/fb-post/ijin-lapak-gan-konverter-step-up-lokasi-madiun-5c9c0170-liat/60%Monthly2016-06-17 08:05
https://djempol.xyz/fb-post/ada-yang-tau-ini-rangkaian-apa-video-menyusul-%f0%9f%98%83/60%Monthly2016-06-17 07:38
https://djempol.xyz/fb-post/permisi-numpang-jualan-mas-boss-admin-batere-campur-silahkan/60%Monthly2016-06-17 07:10
https://djempol.xyz/fb-post/siang-para-master2-ada-yg-punya-skema-lampu-berjalan-buat/60%Monthly2016-06-17 06:23
https://djempol.xyz/fb-post/mascara-biar-itu-trafo-jadi-cas-aki-kering-6v-4a/60%Monthly2016-06-17 05:40
https://djempol.xyz/fb-post/pakai-apa-yah-mas-untuk-melumasi-equalizer-supaya-enak-di/60%Monthly2016-06-17 04:05
https://djempol.xyz/fb-post/ready-stok-banyak-melayani-grosir-maupun-eceran-power-bank-kapasitas/60%Monthly2016-06-17 03:53
https://djempol.xyz/fb-post/master-ini-cara-masangnya-dimana/60%Monthly2016-06-17 03:50
https://djempol.xyz/fb-post/mumpung-jumat-gelar-lapak-yg-minat-cocok-buat-tampilan-cek/60%Monthly2016-06-17 03:20
https://djempol.xyz/fb-post/ada-yg-pernah-mencoba-micro-usb-tuner-seperti-di-gambar/60%Monthly2016-06-17 02:22
https://djempol.xyz/fb-post/selamat-pagi-para-master-saya-mau-nanya-kalau-tv-tabung-di-on/60%Monthly2016-06-17 00:01
https://djempol.xyz/fb-post/ada-yg-punya-skema-power-aktif-1000watt-keatas-gk-suhu/60%Monthly2016-06-16 22:32
https://djempol.xyz/fb-post/converter-dc-to-dc-12v-to-250vblom-ukur-out/60%Monthly2016-06-16 21:29
https://djempol.xyz/fb-post/sambil-nunggu-imsyak-yang-blum-sahur-ayo-hlang-sahur-duluurrr/60%Monthly2016-06-16 20:50
https://djempol.xyz/fb-post/minta-bantuanya-bos-ada-pasien-datang-aku-di-suruh-kerumahnya/60%Monthly2016-06-16 17:58
https://djempol.xyz/fb-post/misi-para-master-saya-newbie-mohon-pencerahan-jgn-di-bully/60%Monthly2016-06-16 17:29
https://djempol.xyz/fb-post/para-master-mohon-infonyatransistor-jengkolan-seri-ini-apakah-masih-ada/60%Monthly2016-06-16 17:21
https://djempol.xyz/fb-post/ada-yg-jual-dioda-mr854-klo-ada-sms-aku-085743414552/60%Monthly2016-06-16 17:06
https://djempol.xyz/fb-post/hbis-gnti-optik-kok-skrng-cuna-loading-terus-ya-optik/60%Monthly2016-06-16 17:02
https://djempol.xyz/fb-post/maaf-melencengdisini-ada-yg-punya-rangkaian-sound-boster-knalpotseblumnya-terimaksh/60%Monthly2016-06-16 16:11
https://djempol.xyz/fb-post/sudah-familiar-kan-modul-ini-lha-saya-tanya-ke-penjual/60%Monthly2016-06-16 15:43
https://djempol.xyz/fb-post/gan-ini-apa-masalah-nya-on-terus-receiver-parabola-mohon/60%Monthly2016-06-16 15:00
https://djempol.xyz/fb-post/ngapunten-oot-dynamo-mobil-cas-ini-6volt-supaya-gak-joget-joget/60%Monthly2016-06-16 14:20
https://djempol.xyz/fb-post/pengacau-nih/60%Monthly2016-06-16 12:57
https://djempol.xyz/fb-post/mint-pndptnya-tape-mobil-12v-kalo-d-on-pake-travo/60%Monthly2016-06-16 12:18
https://djempol.xyz/fb-post/modul-sensor-gerak-pir-hc-sr501-hc-sr501-pir-sensor-module-adalah/60%Monthly2016-06-16 11:48
https://djempol.xyz/fb-post/mau-nanya-nih-gannih-ampli-kq-stelah-saya-coba-di/60%Monthly2016-06-16 11:37
https://djempol.xyz/fb-post/selamat-sore-para-master-sekalian-maaf-mengganggu-silahkan-bully-saya/60%Monthly2016-06-16 09:22
https://djempol.xyz/fb-post/brow-jalok-tolong-dluk-tv-ku-merk-jvc-mati-tp/60%Monthly2016-06-16 08:11
https://djempol.xyz/fb-post/makasih-banyak-semua-yg-bantu-ane-dri-kemaren-kemaren-v/60%Monthly2016-06-16 07:28
https://djempol.xyz/fb-post/ad-yg-punya-skema-or-tau-cara-membuat-heater-rencana/60%Monthly2016-06-16 06:31
https://djempol.xyz/fb-post/da-yg-tau-gak-harganya-elemen-kayak-ni-setrika-phlilps/60%Monthly2016-06-16 05:06
https://djempol.xyz/fb-post/upp-driver-luar-biasa-lagi-on-air-tiada-lawan-tanpa/60%Monthly2016-06-16 04:30
https://djempol.xyz/fb-post/mau-tanya-suhu-rencana-mau-pasang-fanheksos-atw-apalah-sy/60%Monthly2016-06-16 04:23
https://djempol.xyz/fb-post/ada-yang-tahu-mohon-bantuannya-kulkas-politron-gak-mau-dingin/60%Monthly2016-06-16 04:22
https://djempol.xyz/fb-post/yang-belum-pernah-kena-sabar-tunggu-giliran/60%Monthly2016-06-16 02:48
https://djempol.xyz/fb-post/travo-3a-kayaknya-bagus-tuh-buat-charger-smartphone-mungkin-jadi/60%Monthly2016-06-16 02:36
https://djempol.xyz/fb-post/mohon-masukan-para-master-tuser-tv-lcd-polytron-32-tiba2/60%Monthly2016-06-16 02:33
https://djempol.xyz/fb-post/mau-tanya-lagi-saya-biasa-jualan-software-penentuan-harga-mudah/60%Monthly2016-06-16 01:56
https://djempol.xyz/fb-post/tanya-gan-radio-fm-keluaran-lama-gak-pernah-d-nyalakan-sekarang/60%Monthly2016-06-15 23:45
https://djempol.xyz/fb-post/pengering-mesin-cuci-bunyi-berdecit-kira2-apanya/60%Monthly2016-06-15 21:17
https://djempol.xyz/fb-post/sambil-nunggu-subuh-lumayan-1-lembar-21-kit/60%Monthly2016-06-15 21:03
https://djempol.xyz/fb-post/maunya-kalo-saklar-menyambung-pa-nya-bisu-r-4k7-jika/60%Monthly2016-06-15 18:18
https://djempol.xyz/fb-post/mohon-bantuan-nya-mas-aku-bikin-carger-hp-input-12/60%Monthly2016-06-15 17:50
https://djempol.xyz/fb-post/membuat-alarm-anti-maling-portable-sederhana-dengan-modul-sensor-gerak/60%Monthly2016-06-15 16:28
https://djempol.xyz/fb-post/selamat-malam-ada-yg-bisa-bantu-ini-kenapa-lcd-cuma/60%Monthly2016-06-15 15:55
https://djempol.xyz/fb-post/cara-kerja-ups-tamayasaki-ini-gmn-lurd-output-gak-keluar/60%Monthly2016-06-15 14:40
https://djempol.xyz/fb-post/yg-jual-modul-power-bank-up-dong-loooor/60%Monthly2016-06-15 13:04
https://djempol.xyz/fb-post/sapa-yang-tau-sekema-rangkaian-klakson-telolet-mojon-coret2/60%Monthly2016-06-15 10:35
https://djempol.xyz/fb-post/berhasil-handphone-saya-udah-aman-dari-resiko-goush-touch/60%Monthly2016-06-15 10:29
https://djempol.xyz/fb-post/minta-skema-lampu-jt-nya-donk-yg-benar-dan-jelas/60%Monthly2016-06-15 09:38
https://djempol.xyz/fb-post/telah-diperbarui/60%Monthly2016-06-15 09:26
https://djempol.xyz/fb-post/akeh-malingbkin-pagar-setrum-gmn-yaa/60%Monthly2016-06-15 09:23
https://djempol.xyz/fb-post/nyicil-%f0%9f%98%84%f0%9f%98%84/60%Monthly2016-06-15 08:26
https://djempol.xyz/fb-post/polytron-minimax-b-normal-tapi-ga-nyemprot-plybacknya-mohon-pencerahan/60%Monthly2016-06-15 07:53
https://djempol.xyz/fb-post/mau-nanya-mas-setingan-tanggal-15062016-tp-ko-tampil-di/60%Monthly2016-06-15 06:47
https://djempol.xyz/fb-post/sebagai-pengganti-jengkol-di-kasih-apa-ya-master/60%Monthly2016-06-15 06:21
https://djempol.xyz/fb-post/cobain-bikin-mainan-hight-volt-pake-ic-555-dan-fbt/60%Monthly2016-06-15 06:00
https://djempol.xyz/fb-post/resistor-pada-lampu-senter-ini-nilainya-brapa-ya-suwunnnn/60%Monthly2016-06-15 05:36
https://djempol.xyz/fb-post/ada-yg-tau-g-gananggaran-penerangan-jalan-panel-spt-fotomatursuwun/60%Monthly2016-06-15 05:26
https://djempol.xyz/fb-post/dulur-ijin-tanya-alat-ini-fungsinya-apa-seumpama-g-dipakek/60%Monthly2016-06-15 04:53
https://djempol.xyz/fb-post/master-ni-gimana-bikinnya-udah-nyari-mumet-gak-ada-yg/60%Monthly2016-06-15 03:54
https://djempol.xyz/fb-post/mesin-cetak-pesebe-%f0%9f%98%82-ga-pake-goyang-lagi-bisa-di/60%Monthly2016-06-15 03:14
https://djempol.xyz/fb-post/mas-apabisa-pada-final-amplifier-yg-menggunakan-tr-tip146-dan/60%Monthly2016-06-15 02:12
https://djempol.xyz/fb-post/ini-ukuran-berapa-yh-mkp-cpastor/60%Monthly2016-06-15 02:11
https://djempol.xyz/fb-post/ada-yg-punya-skema-proteksi-iverter-menggunakan-2relay-dan-pc817-jadi/60%Monthly2016-06-15 01:25
https://djempol.xyz/fb-post/piezo-ini-saya-fungsikan-sbg-sensor-getar-untuk-menggerakan-relay/60%Monthly2016-06-15 00:05
https://djempol.xyz/fb-post/masih-blm-sukses-pakai-trafo-2a-berhubung-ct-jdi-pake/60%Monthly2016-06-14 22:41
https://djempol.xyz/fb-post/numpang-nanya-master-sya-punya-led-bulb-220v-drivernya-sya/60%Monthly2016-06-14 20:53
https://djempol.xyz/fb-post/ocl-150watt-cuman-ndengung-toktrus-r-kapur-panastlong-solusine-gan/60%Monthly2016-06-14 19:43
https://djempol.xyz/fb-post/gawe-dolanan-timbang-gk-mek-ppo/60%Monthly2016-06-14 17:25
https://djempol.xyz/fb-post/pos-ulang-layar-bayang-apa-yang-harus-diganti-jangan-bilang/60%Monthly2016-06-14 17:06
https://djempol.xyz/fb-post/arep-tuku-attiny85-seng-murah-dimna-yaaakkk-hehehehehehe/60%Monthly2016-06-14 17:00
https://djempol.xyz/fb-post/selamat-mlm-master-mo-tanya-lagi-nih-q-punya-senter/60%Monthly2016-06-14 16:18
https://djempol.xyz/fb-post/mas-mohon-infonya-tentang-harga-trafo-20a-ct-krn-sy/60%Monthly2016-06-14 15:56
https://djempol.xyz/fb-post/lur-ada-yg-punya-antena-tv-yg-sederhana-simple-mudah/60%Monthly2016-06-14 15:50
https://djempol.xyz/fb-post/ada-yg-tau-gak-power-safari-400watt-gimana-karakternya-apa/60%Monthly2016-06-14 15:21
https://djempol.xyz/fb-post/maaf-sadulur-mau-tanya-nih-ada-yang-tau-sistem-kerja/60%Monthly2016-06-14 15:13
https://djempol.xyz/fb-post/para-master-mohon-solusi-input-24v-tapi-ane-ada-nya/60%Monthly2016-06-14 14:40
https://djempol.xyz/fb-post/salah-satu-contoh-penggunaan-batre-18650-ini-saya-cuma/60%Monthly2016-06-14 14:32
https://djempol.xyz/fb-post/mhon-bntuane-lur-alat-pematik-kompor-qxxxxxx-mati-total-meski/60%Monthly2016-06-14 14:23
https://djempol.xyz/fb-post/travo-ini-g-mn-gan-bgus-nya-mn-y-sm/60%Monthly2016-06-14 14:04
https://djempol.xyz/fb-post/barangkali-ada-yg-bisa-bantu-layar-hp-ini-bisa-di/60%Monthly2016-06-14 13:53
https://djempol.xyz/fb-post/kira-kira-brapa-ya-biaya-gulung-kipas-gantung-ini-edisi/60%Monthly2016-06-14 13:24
https://djempol.xyz/fb-post/ada-yg-pnya-skema-bikin-cdi-dc-ga/60%Monthly2016-06-14 11:32
https://djempol.xyz/fb-post/jual-multimeter-sanwa-cd-771-multimeter-sanwa-gan-punya-ane-dah/60%Monthly2016-06-14 10:06
https://djempol.xyz/fb-post/gann-tanya-gannn-ini-suply-makek-ct-apa-gimana/60%Monthly2016-06-14 09:34
https://djempol.xyz/fb-post/tda2030-resistor-menggunakan-smd-ternyata-lebih-minimalis-dan-jernih/60%Monthly2016-06-14 09:27
https://djempol.xyz/fb-post/jf0501-32612-21-col-_b115v_nc_nc_afc_nc_abl_nc_h_gnd-nyari-fbt-ini-susah-bner/60%Monthly2016-06-14 08:52
https://djempol.xyz/fb-post/speaker-atau-komponen-kecil-apa-ya-sebagai-tanda-suara-tit/60%Monthly2016-06-14 08:32
https://djempol.xyz/fb-post/tv-toshiba-29-warna-ungu-kaya-gini-apanya-yg-rusak/60%Monthly2016-06-14 06:21
https://djempol.xyz/fb-post/suatu-saat-nanti-aku-pasti-bisa-buat-robot-cerdas-tapi/60%Monthly2016-06-14 05:29
https://djempol.xyz/fb-post/aku-punya-ini-mas-fm-tuner-nganggur-mas-kabel-tunernya/60%Monthly2016-06-14 05:21
https://djempol.xyz/fb-post/mau-tanya-perbedaan-suara-pd-audio-potensio-10k-sama-20k/60%Monthly2016-06-14 04:38
https://djempol.xyz/fb-post/mau-nanya-nih-itu-udah-pda-berkarat-dan-rusak-solusinya/60%Monthly2016-06-14 03:23
https://djempol.xyz/fb-post/maaf-gan-mo-nanya-punya-hp-advan-s5e-gara2/60%Monthly2016-06-14 02:28
https://djempol.xyz/fb-post/lur-skema-nei-udah-bener-blum-buat-psu/60%Monthly2016-06-14 00:06
https://djempol.xyz/fb-post/ada-yg-punya-skema-indikator-bensin-dari-led-ga-lur/60%Monthly2016-06-14 00:02
https://djempol.xyz/fb-post/saya-ngerakit-radio-fm-tambah-conter-frekuansi-digital-tapi-kenapa/60%Monthly2016-06-13 23:46
https://djempol.xyz/fb-post/pak-batre-hp-kan-ad-3-kuningan-ada-yang/60%Monthly2016-06-13 23:15
https://djempol.xyz/fb-post/kekurangan-part-dan-belum-punya-cukup-bnyak-wktu-maafkan-aku-wkwkw/60%Monthly2016-06-13 21:25
https://djempol.xyz/fb-post/ada-yg-tau-jalur-kabel-stik-ps2-g-stik-ps/60%Monthly2016-06-13 21:24
https://djempol.xyz/fb-post/httpswww-tokopedia-comeradigdayakit-socl-500w/60%Monthly2016-06-13 20:40
https://djempol.xyz/fb-post/cara-paralel-micketika-saklar-mic-1-off-yang-lain-on/60%Monthly2016-06-13 19:13
https://djempol.xyz/fb-post/cara-buat-skema-pcb-ny-g-mn-kalu-ada-yg/60%Monthly2016-06-13 16:41
https://djempol.xyz/fb-post/alhamdulilah-kelar-juga-benerin-tv-led-mati-lampunya-kira2-ongkosnya/60%Monthly2016-06-13 15:46
https://djempol.xyz/fb-post/kalaw-sapi-ataw-kerbau-ternak-bisa-di-pasangin-alat-gk/60%Monthly2016-06-13 15:28
https://djempol.xyz/fb-post/maaf-mau-tanya-nih-bagi-yg-pernah-service-ups-di-foto-ini-jenis/60%Monthly2016-06-13 14:54
https://djempol.xyz/fb-post/lur-tangklet-ada-yg-tau-smps-ini-bwt-apa-ya/60%Monthly2016-06-13 14:06
https://djempol.xyz/fb-post/rencana-mau-buat-jam-digitaltp-komponen-susah-dapat-purwodadi/60%Monthly2016-06-13 14:00
https://djempol.xyz/fb-post/tanya-adakah-ada-batrei-d-besar-yg-jenis-rechanger-radio-mbah/60%Monthly2016-06-13 13:42
https://djempol.xyz/fb-post/mohon-pencerahanyasya-pngen-pasang-led-strip-12v-di-sepeda-goes/60%Monthly2016-06-13 12:17
https://djempol.xyz/fb-post/mw-tanya-kang-photodioda-sama-led-yg-di-remot-tv/60%Monthly2016-06-13 11:19
https://djempol.xyz/fb-post/lanjutan-postingan-kemaren-video-rc-analog-mobil-mainan-%f0%9f%91%8d%f0%9f%91%8d%f0%9f%91%8d%f0%9f%91%8d%f0%9f%91%8d/60%Monthly2016-06-13 08:24
https://djempol.xyz/fb-post/ada-yg-tau-cara-ngukur-ini-mksh-sebelumnya-ini/60%Monthly2016-06-13 07:50
https://djempol.xyz/fb-post/akibat-semalam-terjadi-pemadaman-listrik-akibat-petir-maka-ada-sedikit/60%Monthly2016-06-13 06:42
https://djempol.xyz/fb-post/jumlah-lilitan-untuk-kipas-angin-cina-yg-kernnya-tipis-berapa/60%Monthly2016-06-13 04:26
https://djempol.xyz/fb-post/mau-nanya-master-biasanya-kalo-beli-baut-mur-ring-m3/60%Monthly2016-06-13 03:52
https://djempol.xyz/fb-post/tanya-lagi-gann-gimana-cara-pasang-nya-nihhh-pa/60%Monthly2016-06-13 03:48
https://djempol.xyz/fb-post/lebih-bagus-yang-mana-yang-kiri-atau-yang-kanan-laginyariantena/60%Monthly2016-06-13 03:43
https://djempol.xyz/fb-post/ic-4558-untuk-rangkaian-ap-y-master/60%Monthly2016-06-13 02:53
https://djempol.xyz/fb-post/hampir-pusing-dibuaty-saat-servis-tv-gara2-ada-jalur-siluman/60%Monthly2016-06-13 02:07
https://djempol.xyz/fb-post/ini-kit-apa-ya-gan-ic-ca4588d/60%Monthly2016-06-13 01:49
https://djempol.xyz/fb-post/mau-tanya-mas-klo-batre-kering-kya-gini-bisa-dbuat/60%Monthly2016-06-13 01:28
https://djempol.xyz/fb-post/pak-smps-reciver-parabola-saya-cek-teg-out-33-15/60%Monthly2016-06-13 00:53
https://djempol.xyz/fb-post/tr-nya-di-busek-serinyaada-yg-mau-kasih-info-monggo/60%Monthly2016-06-13 00:10
https://djempol.xyz/fb-post/resistor-warna-biru-brp-watt-pakpak-cara-bedain-watt-ny/60%Monthly2016-06-12 22:27
https://djempol.xyz/fb-post/polygon-split-dan-miter-pada-eagle-adalah-kombinasi-yg-saling/60%Monthly2016-06-12 21:16
https://djempol.xyz/fb-post/tv-sanyo-14-inc-gejala-semua-out-0v-walopun-benan/60%Monthly2016-06-12 20:07
https://djempol.xyz/fb-post/dulu-ada-yg-bikin-trafo-toroiddonat-siapa-ya/60%Monthly2016-06-12 16:45
https://djempol.xyz/fb-post/mau-nanya-mas-yang-ngontak-arus-atau-tegangan/60%Monthly2016-06-12 16:26
https://djempol.xyz/fb-post/mohon-bantuannya-dulurlistrik-rumah-2200va-memakai-meteran-pulsa-buat-ngelas-listrik/60%Monthly2016-06-12 15:59
https://djempol.xyz/fb-post/minta-bantuanx-lur-mejicom-merk-maspion-buat-masak-nasi-kok/60%Monthly2016-06-12 12:45
https://djempol.xyz/fb-post/ada-yg-punya-rangkaian-mini-subwoofer-12-v-yg-seperti/60%Monthly2016-06-12 11:37
https://djempol.xyz/fb-post/master-mohon-bantuanknapa-tr-sblah-kiri-panas-truspdhal-udah-aku-gnti/60%Monthly2016-06-12 11:15
https://djempol.xyz/fb-post/nemu-ini/60%Monthly2016-06-12 11:11
https://djempol.xyz/fb-post/bang-saya-gx-bgtu-ahli-di-bidang-elektro-tpi-saya/60%Monthly2016-06-12 11:07
https://djempol.xyz/fb-post/nyari-batrai-kaya-gini-dimana-ya-susahh-amat-mungkin/60%Monthly2016-06-12 11:03
https://djempol.xyz/fb-post/preamplifier-audio-tabung-dengan-tone-control-menggunakan-tabung-pentode-dan/60%Monthly2016-06-12 10:47
https://djempol.xyz/fb-post/mohon-saran-nya-supaya-bsa-lebih-baik-lagi/60%Monthly2016-06-12 10:17
https://djempol.xyz/fb-post/tv-gambar-keluar-lama-klo-udah-keluar-gambar-hadilnya-blur-rusak-bagian/60%Monthly2016-06-12 09:54
https://djempol.xyz/fb-post/apakah-led-smd-jodoh-nya-resistor-smd-juga-bisa/60%Monthly2016-06-12 09:24
https://djempol.xyz/fb-post/dulu-ada-yg-jual-led-spt-yg-difoto-cuman-sy-lupa/60%Monthly2016-06-12 09:13
https://djempol.xyz/fb-post/temen2-minta-sarannya-saya-ngerakit-inverter-otomatis-1200w-switching-sinewave/60%Monthly2016-06-12 07:32
https://djempol.xyz/fb-post/ada-yang-bisa-bikin-saklar-pakai-ldr/60%Monthly2016-06-12 07:11
https://djempol.xyz/fb-post/dijual-borongan-gan-relay-songle-5v-20-biji-atmega16-4/60%Monthly2016-06-12 06:15
https://djempol.xyz/fb-post/ajarin-bikin-jam-digital-pake-7segmen-donk-gbr-usbasp-mkasih-mas/60%Monthly2016-06-12 05:42
https://djempol.xyz/fb-post/kegiatan-hari-minggu-hehehehe/60%Monthly2016-06-12 04:48
https://djempol.xyz/fb-post/kemarin-ada-temen-minta-tlg-perbaiki-mic-yg-rusak-tak/60%Monthly2016-06-12 04:43
https://djempol.xyz/fb-post/nyoh-seng-minat-speaker-subwoofer-legacy-1296-12-cocok-pasang/60%Monthly2016-06-12 02:55
https://djempol.xyz/fb-post/edisi-minggu-pagi-dapat-job-repair-elektrolux-mati-setelah-cek/60%Monthly2016-06-12 02:24
https://djempol.xyz/fb-post/150-saja-free-ongkir-area-jawa-wa-085325612345-fm-transmitter/60%Monthly2016-06-11 23:06
https://djempol.xyz/fb-post/mongg0-yg-punya-skema-timer-0n-delay-sbge-penunda-pengaktifan/60%Monthly2016-06-11 23:02
https://djempol.xyz/fb-post/agar-suara-ampli-gk-dengung-gmn-ya-cara-nya-yg-tau/60%Monthly2016-06-11 21:45
https://djempol.xyz/fb-post/selamat-bersantap-sahury-mas-mas-mau-tanya-nih-saklar-kamar/60%Monthly2016-06-11 21:01
https://djempol.xyz/fb-post/begadang-sambil-nunggu-waktu-sahur-hehe/60%Monthly2016-06-11 18:51
https://djempol.xyz/fb-post/tolong-d-share-akang2-ilmunya-saya-butuh-teg-15vct-sedangkan/60%Monthly2016-06-11 18:08
https://djempol.xyz/fb-post/permisi-minta-bantuan-ya-digital-volt-rusak-yg-harus/60%Monthly2016-06-11 17:14
https://djempol.xyz/fb-post/gan-mau-fotokopi-pake-kertas-kalendar-tukang-foto-kopinya-pada/60%Monthly2016-06-11 15:45
https://djempol.xyz/fb-post/ni-pas-tadarusan-tiba2-resistor-hangus-suaranya-pelan-meskipun-volume/60%Monthly2016-06-11 15:20
https://djempol.xyz/fb-post/permisi-numpang-tanya-ntc-untuk-softstarter-biar-listrik-ga/60%Monthly2016-06-11 15:19
https://djempol.xyz/fb-post/master-ukuran-resistor-untuk-soft-starter-itu-brp-ya-mksih/60%Monthly2016-06-11 15:12
https://djempol.xyz/fb-post/bagaimana-komputer-berpikir-kita-langsung-ajah-dengan-sebuah-pertanyaan/60%Monthly2016-06-11 14:38
https://djempol.xyz/fb-post/marhaban-yaramadhan-ramadan-identik-dengan-petasan-dan-saya-sudah-buat/60%Monthly2016-06-11 13:27
https://djempol.xyz/fb-post/tr-1039s-punya-flasher-12v-panas-habis-konslet-bagian-soket/60%Monthly2016-06-11 12:22
https://djempol.xyz/fb-post/yen-tak-pikir-pikir-buatan-eropa-kok-ngene-yo/60%Monthly2016-06-11 10:21
https://djempol.xyz/fb-post/atmega-pada-min-sys-cport-idupin-led-aja-kok-panas/60%Monthly2016-06-11 10:06
https://djempol.xyz/fb-post/carane-menambah-pot-volume-pada-kit-mixer-roland-gmana-ya/60%Monthly2016-06-11 09:29
https://djempol.xyz/fb-post/beli-mainan-lagi-hihihi/60%Monthly2016-06-11 08:20
https://djempol.xyz/fb-post/cara-memperbaiki-batre-aki-kering-motor-membuka-penutup-bagian-atas/60%Monthly2016-06-11 08:09
https://djempol.xyz/fb-post/gan-saya-mau-nanya-ada-gak-rangkaian-adaptor-12v-dc/60%Monthly2016-06-11 07:38
https://djempol.xyz/fb-post/rumah-saya-pake-daya-450-w-sudah-pake-kaya-gini/60%Monthly2016-06-11 06:10
https://djempol.xyz/fb-post/mohon-bantuannya-om-lagi-bingung-saya-punya-alat-yg-di-hidupkan-oleh/60%Monthly2016-06-11 04:20
https://djempol.xyz/fb-post/para-master-semua-terima-kasih-sebelumnya-saya-mo-tanya-biar/60%Monthly2016-06-11 03:55
https://djempol.xyz/fb-post/master-mau-tnya-gmna-cara-ngrubah-ac-ke-dc-rncananya-power/60%Monthly2016-06-11 03:47
https://djempol.xyz/fb-post/ada-yang-pernah-lihat-lampu-led-menyala-di-velg-motor/60%Monthly2016-06-11 03:25
https://djempol.xyz/fb-post/uhui-jadi/60%Monthly2016-06-11 01:53
https://djempol.xyz/fb-post/om-mau-nanya-misalkan-speaker-alarm-centrallock-pntu-mbl-dimatiin/60%Monthly2016-06-11 01:16
https://djempol.xyz/fb-post/assalamualaikum-ada-yg-tau-persamaannya-kah-di-speaker-portable-fungsinya/60%Monthly2016-06-11 01:07
https://djempol.xyz/fb-post/omm-lampu-sein-motor-diganti-led-gak-bisa-kedip2-caranya/60%Monthly2016-06-11 01:06
https://djempol.xyz/fb-post/lur-ki-charger-batrei-senter-kog-nggak-biasa-ngisi-tp/60%Monthly2016-06-11 00:33
https://djempol.xyz/fb-post/daoat-pasien-ganti-ic-pcbnya-bolak-balikngandalin-atraktor-kesulitan-untuk/60%Monthly2016-06-11 00:01
https://djempol.xyz/fb-post/inverter-ini-outputnya-bisa-di-seri-gk-gan-misal-2/60%Monthly2016-06-10 20:16
https://djempol.xyz/fb-post/mas-minta-ilmunya-cara-gulung-setator-bor-listrik-bagaimna-mas/60%Monthly2016-06-10 20:04
https://djempol.xyz/fb-post/maaf-mohon-bimbingan-pemula-nih-dapet-paket-satu-karung-bawaan/60%Monthly2016-06-10 17:53
https://djempol.xyz/fb-post/kumpulan-penguat-suara-untuk-public-addres/60%Monthly2016-06-10 17:10
https://djempol.xyz/fb-post/kalo-masih-ada-yg-berminat-barang-kali-microskop-usb-tinggal/60%Monthly2016-06-10 15:14
https://djempol.xyz/fb-post/permisi-master-mohon-bantuannya-multitester-ane-kok-jadi-gitu-untuk/60%Monthly2016-06-10 13:34
https://djempol.xyz/fb-post/hampir-sma-kasus-yg-pertama-pas-sya-posting-tv-led/60%Monthly2016-06-10 13:33
https://djempol.xyz/fb-post/para-master-sy-punya-modul-power-bank-gak-tau-brp-amper/60%Monthly2016-06-10 13:29
https://djempol.xyz/fb-post/hasil-tadi-malem-sampai-sahur-inverter-dc-to-dc-3/60%Monthly2016-06-10 12:59
https://djempol.xyz/fb-post/maskan-gini-ane-liat-tutor-google-buat-joule-thief-pakek/60%Monthly2016-06-10 10:24
https://djempol.xyz/fb-post/led-15w-yg-biasa-komponen-cuman-r-dioda-elco-kapasitor/60%Monthly2016-06-10 08:52
https://djempol.xyz/fb-post/gan-ad-yg-jual-kit-amplifier-daerah-surabaya-yg/60%Monthly2016-06-10 06:35
https://djempol.xyz/fb-post/mohon-bantuan-master-kejadian-nya-tadi-sebelum-jumatan-ayah-saya/60%Monthly2016-06-10 06:13
https://djempol.xyz/fb-post/penasarandengan-led-pada-laser-itu-menggunakan-led-apa-ya-kok/60%Monthly2016-06-10 05:49
https://djempol.xyz/fb-post/permisi-kalo-ampli-tiba2-mati-itu-apanya-yang-rusak-ya/60%Monthly2016-06-10 05:48
https://djempol.xyz/fb-post/baru-beli-spiker-ini-harga-309000pcs-kemahalan-gak-lurrr/60%Monthly2016-06-10 05:41
https://djempol.xyz/fb-post/yang-punya-skema-inverter-dc-ke-ac-fekuensi-50-hz/60%Monthly2016-06-10 04:25
https://djempol.xyz/fb-post/tester-bru-beli-kg-gak-bsa-d-gunain-gmana-nei/60%Monthly2016-06-10 01:24
https://djempol.xyz/fb-post/mau-tanya-ne-master-ne-transistor-asli-apa-palsu-ya/60%Monthly2016-06-09 22:34
https://djempol.xyz/fb-post/sekedar-share/60%Monthly2016-06-09 21:24
https://djempol.xyz/fb-post/mau-tanya-para-senior-ini-yg-rusak-lcd-monitornyakabelnya/60%Monthly2016-06-09 20:17
https://djempol.xyz/fb-post/ini-batrenya-berapa-volt-yaa-dan-misalkan-kalo-dalam-posisi/60%Monthly2016-06-09 20:06
https://djempol.xyz/fb-post/proses-balace-rotor-angker/60%Monthly2016-06-09 19:45
https://djempol.xyz/fb-post/ada-yg-tau-rumus-cara-membaca-capasitor-contoh-154j400v-or/60%Monthly2016-06-09 17:34
https://djempol.xyz/fb-post/switching-psu-komputer-kabel-hijau-dah-hitam-sudah-tak-jumper/60%Monthly2016-06-09 16:27
https://djempol.xyz/fb-post/malam-mendesain-pcb-dengan-aplikasi-pcb-wizard-tu-cara-setting-biar/60%Monthly2016-06-09 15:23
https://djempol.xyz/fb-post/nanya-gan-saya-pake-powerbank-siomai-sbg-catu-daya/60%Monthly2016-06-09 15:18
https://djempol.xyz/fb-post/di-sini-ada-yg-jual-solar-cell-egak-ya/60%Monthly2016-06-09 15:18
https://djempol.xyz/fb-post/mic-wirelles-mau-di-pasang-di-mobil-ini-masih-acmerubah/60%Monthly2016-06-09 14:32
https://djempol.xyz/fb-post/sekitar-jogya-yg-jual-capasitor-smd-mn-yatq/60%Monthly2016-06-09 13:08
https://djempol.xyz/fb-post/mas-kang-master-ada-cara-sederhana-gak-ya-buat-melubangi/60%Monthly2016-06-09 11:19
https://djempol.xyz/fb-post/mohon-solusi-guru-chanelnya-pada-ilang-apa-yg-harus-di/60%Monthly2016-06-09 09:11
https://djempol.xyz/fb-post/ask-ini-namanya-apa-kalo-beli-harganya-berapa/60%Monthly2016-06-09 09:06
https://djempol.xyz/fb-post/lama-gak-posting-butuh-solusi-master-tv-selalu-berbayang-apa/60%Monthly2016-06-09 07:50
https://djempol.xyz/fb-post/skema-mic-wireless-diinternet-dengan-radio-fm-sebagai-penerimanya-kelihatannya/60%Monthly2016-06-09 07:03
https://djempol.xyz/fb-post/iseng2-bikin-tc-digital-alhamdulillah-jadi-jg/60%Monthly2016-06-09 06:44
https://djempol.xyz/fb-post/kabel-instalasi-rumah-yg-bagus-itu-ukuran-brp-ya-ada/60%Monthly2016-06-09 06:30
https://djempol.xyz/fb-post/nemu-ginian-pas-beliin-mata-solder-buat-mertua-lebelnya-sih/60%Monthly2016-06-09 06:28
https://djempol.xyz/fb-post/preamplifier-tabung-dengan-suaranya-yg-khas/60%Monthly2016-06-09 06:19
https://djempol.xyz/fb-post/barang-dari-mas-ilyas-udah-dateng-v-voltmeterbox-ini-fan/60%Monthly2016-06-09 05:57
https://djempol.xyz/fb-post/mp5-matot-alias-mati-total-arus-dc-masuk-normal-kira/60%Monthly2016-06-09 05:04
https://djempol.xyz/fb-post/permisi-master-saya-mau-membuat-charger-aki-untuk-aki-di/60%Monthly2016-06-09 05:03
https://djempol.xyz/fb-post/bos-seng-gadah-sekemane-niku-kulo-nyuwon/60%Monthly2016-06-09 04:42
https://djempol.xyz/fb-post/siang-master-mau-tanya-dong-mesin-air-ko-hanya-bunyi/60%Monthly2016-06-09 04:22
https://djempol.xyz/fb-post/bikin-jt-ktak-gini-udh-behasil-tpi-kn/60%Monthly2016-06-09 03:11
https://djempol.xyz/fb-post/75kw/60%Monthly2016-06-09 01:54
https://djempol.xyz/fb-post/alangkah-arogannya-mereka-yang-berkata-jangan-ganggu-puasa-kami/60%Monthly2016-06-09 00:34
https://djempol.xyz/fb-post/lur-tulung-bgt-adaptor-antena-remotboster-bwah-rusak-konektor-aman/60%Monthly2016-06-08 21:29
https://djempol.xyz/fb-post/ada-yang-tau-grup-tentang-pembuatan-travo/60%Monthly2016-06-08 17:32
https://djempol.xyz/fb-post/monitor-pc-lg-flatron-cman-kedip2-doang-bag-yg-dilingkari/60%Monthly2016-06-08 16:07
https://djempol.xyz/fb-post/mungkin-ini-adalah-solusi-lampu-penerangan-u-depan-rumah-yg/60%Monthly2016-06-08 16:01
https://djempol.xyz/fb-post/mumpung-banyak-yang-lembur-mau-tanya-1x-lagi-biar-op/60%Monthly2016-06-08 16:01
https://djempol.xyz/fb-post/led-3warna-12-volt-klo-kontak-on-mesin-mati-kedip/60%Monthly2016-06-08 15:28
https://djempol.xyz/fb-post/gnti-mesin-baru-buat-tv-tabung-29-inci-tp-knapa-hasil/60%Monthly2016-06-08 15:18
https://djempol.xyz/fb-post/rangkaian-ini-bener-gak-kalo-ada-yang-berhasil-minta-lihat/60%Monthly2016-06-08 15:08
https://djempol.xyz/fb-post/rangkaian-7segmen-manual-ada-yg-punya-gkklo-bli-jadi-berapa/60%Monthly2016-06-08 13:55
https://djempol.xyz/fb-post/ini-tak-kasih-rangkaian-pengejut-bwt-ngrjain-tmen-di-kelas/60%Monthly2016-06-08 12:44
https://djempol.xyz/fb-post/tv-saya-merk-toshiba-tipe-32p2300-kq-layarnya-agak-redup-kenapa/60%Monthly2016-06-08 11:47
https://djempol.xyz/fb-post/ada-yg-pake-listrik-1300va-pemakaian-1-kulkas-1-tv/60%Monthly2016-06-08 11:21
https://djempol.xyz/fb-post/comot-sekema-dari-gogel-saya-unggah-di-sini-apkh-saya/60%Monthly2016-06-08 10:42
https://djempol.xyz/fb-post/takok-lur-spiker-ngonoi-yen-di-kei-mic-iso-ora/60%Monthly2016-06-08 10:21
https://djempol.xyz/fb-post/numpang-tanya-mas2ter-cara-misahin-volume-speker-ta-mesjid/60%Monthly2016-06-08 09:05
https://djempol.xyz/fb-post/mw-tanya-master-aku-puny-power-400w-baru-di-nyalain/60%Monthly2016-06-08 08:53
https://djempol.xyz/fb-post/master-tanda-positif-pada-elco-nya-ini-memang-intuk-kaki/60%Monthly2016-06-08 08:44
https://djempol.xyz/fb-post/mau-tanya-mas-sensor-pir-kl-di-suply-tegangan-8vol/60%Monthly2016-06-08 07:58
https://djempol.xyz/fb-post/sekedar-berbagi-kl-lg-darurat/60%Monthly2016-06-08 07:43
https://djempol.xyz/fb-post/master-mau-tanya-ada-yg-punya-rangkain-alarm-anti-maling-pakai/60%Monthly2016-06-08 07:21
https://djempol.xyz/fb-post/assalamualaikum-nanya-mas-r-ini-nilai-nya-brapa-ya/60%Monthly2016-06-08 06:54
https://djempol.xyz/fb-post/habis-pasang-ginian-lha-kok-bass-malah-mlempem-sura-jadi/60%Monthly2016-06-08 06:08
https://djempol.xyz/fb-post/akhirnya-inverter-square-wave-jadi-juga-dengan-trafo-2a-tr-2n3055/60%Monthly2016-06-08 06:06
https://djempol.xyz/fb-post/apakah-bisa-diperbaiki-accu-kering-ini-soalnya-sudah-lama-tdk/60%Monthly2016-06-08 06:02
https://djempol.xyz/fb-post/mengatasi-cpu-mati-total-gmna-mas-soalnya-kemarin-bisa-bwat/60%Monthly2016-06-08 04:50
https://djempol.xyz/fb-post/maspak-jack-audio-android-jika-dihubungkan-ke-ampli-toa-itu/60%Monthly2016-06-08 03:28
https://djempol.xyz/fb-post/bagus-yang-merah-apa-yang-putih-yaaaa/60%Monthly2016-06-08 03:03
https://djempol.xyz/fb-post/mhon-bntuan-nya-pra-sobat-tv-ane-poytron-29-inc/60%Monthly2016-06-08 02:59
https://djempol.xyz/fb-post/master-mohon-bantuanya-lampu-led-3volt-biar-bisa-menjadi-12/60%Monthly2016-06-08 00:50
https://djempol.xyz/fb-post/pada-trafo-charger-hp-sbb-1-tanpa-membongkar-trafo-charger/60%Monthly2016-06-07 19:55
https://djempol.xyz/fb-post/astaga-ternyata-bener-pria-istri-aming-parahhh/60%Monthly2016-06-07 18:52
https://djempol.xyz/fb-post/td-sy-coba-oprek-dc-to-dc-converter-utk-sy/60%Monthly2016-06-07 18:19
https://djempol.xyz/fb-post/maafkan-aku-admin-telah-hadir-bagi-anda-yang-ingin/60%Monthly2016-06-07 14:25
https://djempol.xyz/fb-post/mohon-masukannya-mas-ini-lampu-emergency-nyalanya-redup-ane-cek/60%Monthly2016-06-07 13:53
https://djempol.xyz/fb-post/met-malam-para-rekan-aq-minta-skema-ama-layout-pcbnya/60%Monthly2016-06-07 13:01
https://djempol.xyz/fb-post/tv-lg-pearl-bkack-29-gmbrnya-peot-agak-miring-n/60%Monthly2016-06-07 12:41
https://djempol.xyz/fb-post/pasang-listrik-baru-ditempat-anda-berapa-ya-yg-900-va/60%Monthly2016-06-07 08:53
https://djempol.xyz/fb-post/masterad-yg-tau-skema-jam-digital-ini-gkklau-ad-m0hon/60%Monthly2016-06-07 07:57
https://djempol.xyz/fb-post/aku-akuwi-tenaga-power-ini-kuwat-banget-ngankat-speker-4/60%Monthly2016-06-07 06:31
https://djempol.xyz/fb-post/mo-tanya-master-smps-ini-apa-bisa-di-modif-biar-tegangannya/60%Monthly2016-06-07 06:29
https://djempol.xyz/fb-post/ini-beberapa-penemuan-yg-sudah-teruji-akan-tetapi-tak-pernah/60%Monthly2016-06-07 04:52
https://djempol.xyz/fb-post/permisi-mau-tany-tip-31-32-sama-tip-41-42/60%Monthly2016-06-07 04:19
https://djempol.xyz/fb-post/crane-mdif-iki-pye-lur-mben-bass-e-mantep-drver/60%Monthly2016-06-07 02:57
https://djempol.xyz/fb-post/tanya-ane-punya-solder-model-tembak-biar-solder-enak-dipake/60%Monthly2016-06-07 01:55
https://djempol.xyz/fb-post/numpang-tanya-master-yang-benar-pemasangan-nya-bagaimana-1-input-gigabass-t/60%Monthly2016-06-07 01:03
https://djempol.xyz/fb-post/numpang-tanya-master-yang-benar-pemasangan-nya-bagaimana-1-input-gigabass-tone/60%Monthly2016-06-07 01:03
https://djempol.xyz/fb-post/ane-mau-import-pwm-ini-siapa-yg-mau-titip-buat-inverter/60%Monthly2016-06-07 00:52
https://djempol.xyz/fb-post/gan-mohon-bantuanya-gan-sampai-bngung-nih-tv-cina-b/60%Monthly2016-06-07 00:38
https://djempol.xyz/fb-post/ada-ga-ya-rangkaian-petasan-elektro-yg-pake-power-suplay/60%Monthly2016-06-06 23:36
https://djempol.xyz/fb-post/selamat-pagi-permisi-admin-numpang-buka-lapak-monggo-diorder-single/60%Monthly2016-06-06 20:41
https://djempol.xyz/fb-post/makasih-om-arif-dah-bisa-masuk-grup-ini-mudah2an-bisa/60%Monthly2016-06-06 19:44
https://djempol.xyz/fb-post/nunggu-sahur-brow-nyolder-psu-modul-mp3-with-joule-thief/60%Monthly2016-06-06 19:05
https://djempol.xyz/fb-post/ada-gak-ya-mas-mass-pernah-berexperimen-free-energy-magnet/60%Monthly2016-06-06 18:57
https://djempol.xyz/fb-post/ada-yg-jual-resistor-smd-type-0201-g-klo-ada/60%Monthly2016-06-06 16:35
https://djempol.xyz/fb-post/lm3914/60%Monthly2016-06-06 15:39
https://djempol.xyz/fb-post/harap-teman2-bantu-nyebarkan-%f0%9f%93%b5%e2%80%bc%e2%80%bc%e2%9d%97di-informasikan-kepada-semua-contact/60%Monthly2016-06-06 14:38
https://djempol.xyz/fb-post/numpang-ajib2-bikin-led-spectrum-analyzer-10-band-dengan-led/60%Monthly2016-06-06 14:05
https://djempol.xyz/fb-post/help-me-kenapa-dengan-monitorku-ini-apa-yang-salah-tv/60%Monthly2016-06-06 13:08
https://djempol.xyz/fb-post/rangkain-regulator-ps-daiwa-jepang-bilt-up-silahkan-koment/60%Monthly2016-06-06 11:44
https://djempol.xyz/fb-post/alhamdulilah-bulan-romadhon-jam-digital-besar-karyaku-mengudara-lgy-uji/60%Monthly2016-06-06 11:37
https://djempol.xyz/fb-post/minta-solusi-para-master-power-ampli-konslet-saat-nyambung-kabel/60%Monthly2016-06-06 10:31
https://djempol.xyz/fb-post/master-ini-gmn-ya-ups-kok-nggak-on-sama-skali/60%Monthly2016-06-06 09:00
https://djempol.xyz/fb-post/maaf-para-para-master-saya-mau-tanya-lampu-led-3/60%Monthly2016-06-06 08:29
https://djempol.xyz/fb-post/ada-yang-pernah-buat-anti-storing-audio-mobil-share-dong/60%Monthly2016-06-06 08:16
https://djempol.xyz/fb-post/mau-tanya-ada-yg-jual-dioda-sisir-yg-type-ini/60%Monthly2016-06-06 07:49
https://djempol.xyz/fb-post/numpang-nanya-motor-mesin-cuci-biar-muternya-kenceng-di-kasih/60%Monthly2016-06-06 07:43
https://djempol.xyz/fb-post/solder-di-luar-negeri-kok-aneh-gitu-ya/60%Monthly2016-06-06 07:23
https://djempol.xyz/fb-post/gan-kit-usb-ini-knpa-masalahnya-kalau-di-kasih-tegangan/60%Monthly2016-06-06 06:49
https://djempol.xyz/fb-post/mohon-koreksi-nya-suhu-buat-alarm-air-pakai-rangkaian-ini/60%Monthly2016-06-06 06:08
https://djempol.xyz/fb-post/speaker-enak-main-8ohm-apa-4ohm-ya/60%Monthly2016-06-06 05:38
https://djempol.xyz/fb-post/mungkin-ada-yg-pernah-memperbaiki-lcd-komputerkalau-di-hubungkan-ke/60%Monthly2016-06-06 04:33
https://djempol.xyz/fb-post/iseng2-bikin-led-catu-daya-5v-dari-power-bank-dengan/60%Monthly2016-06-06 04:31
https://djempol.xyz/fb-post/nunggu-buka-puasa-buatin-mainan-anak-mobil-remote-dgn-android-controlled/60%Monthly2016-06-06 04:02
https://djempol.xyz/fb-post/yang-saya-lingkari-itu-fungsi-ny-apa-y-gan-ada/60%Monthly2016-06-06 03:48
https://djempol.xyz/fb-post/mau-tanya-gan-listrik-sy-wattnya-2200-buat-dibengkel-lass/60%Monthly2016-06-06 03:44
https://djempol.xyz/fb-post/tanya-gimana-caranya-nurunin-tegangan-batre-hp-37-v-ke/60%Monthly2016-06-06 02:05
https://djempol.xyz/fb-post/ask-biasanya-kalo-hp-di-colokin-hedset-kan-otomatis-speker/60%Monthly2016-06-06 01:57
https://djempol.xyz/fb-post/mau-tanya-om-ic-kalo-terlalu-lama-di-solder-apa/60%Monthly2016-06-06 00:05
https://djempol.xyz/fb-post/car-masangnya-gmana-ya-master-tuner-radio-fm-merk-gm-cuma/60%Monthly2016-06-05 20:16
https://djempol.xyz/fb-post/gan-ada-yg-punya-irf-1310-n-kl-ada-inbok/60%Monthly2016-06-05 19:52
https://djempol.xyz/fb-post/ok-ternyata-trafo-cas-hp-beda-beda-liltan/60%Monthly2016-06-05 19:23
https://djempol.xyz/fb-post/tanya-kbpc-2506-bridge-rectivier-25a-600v-mksd/60%Monthly2016-06-05 17:03
https://djempol.xyz/fb-post/led-hpl-di-suplay-dari-pb-biar-awet-gmn-gan-pngennya/60%Monthly2016-06-05 15:22
https://djempol.xyz/fb-post/mohon-maaf-lahir-dan-batin-master2-abang2-akang2-mas2-uda2/60%Monthly2016-06-05 14:59
https://djempol.xyz/fb-post/bikin-kayak-gini-kira2dikasih-tegangan-berapa-volt-yaniat-saya-mengunggah/60%Monthly2016-06-05 14:53
https://djempol.xyz/fb-post/cara-mudah-menghitung-nilai-resistor-yang-mempunyai-4-gelang-warna/60%Monthly2016-06-05 14:15
https://djempol.xyz/fb-post/ada-yang-pernah-pake-modul-control-dot-matrix-xu2-tranfer/60%Monthly2016-06-05 14:12
https://djempol.xyz/fb-post/para-suhu-tolong-bantu-ya-ini-smoke-mechine-pump-cari/60%Monthly2016-06-05 13:58
https://djempol.xyz/fb-post/mas-gan-ada-yg-bisa-bantu-subwoofer-pc-saya/60%Monthly2016-06-05 13:19
https://djempol.xyz/fb-post/ada-ga-yg-jual-power-suplay-komputer-yg-sudah-di/60%Monthly2016-06-05 12:21
https://djempol.xyz/fb-post/oot-kalau-hasil-isbat-puasa-kapan-yah/60%Monthly2016-06-05 11:52
https://djempol.xyz/fb-post/main-ketpat-teman-yg-kebetulan-bengkel-motor-ia-sedang-carger/60%Monthly2016-06-05 11:39
https://djempol.xyz/fb-post/dapat-solar-panel-dari-mr-muhamad-ilyas-rencana-mau-bikin/60%Monthly2016-06-05 10:23
https://djempol.xyz/fb-post/help-gan-tv-ane-hanya-muncul-layar-kecil-di-tengah-apanya/60%Monthly2016-06-05 10:17
https://djempol.xyz/fb-post/maspunya-skema-nyalain-petasan-pakek-baterai-9v-nggk-kalo-ada/60%Monthly2016-06-05 09:17
https://djempol.xyz/fb-post/ic-cmos-4011-saya-suply-acu-motor-12v-5a-ko/60%Monthly2016-06-05 08:16
https://djempol.xyz/fb-post/misi-gan-kasih-skemaketerangan-cara-buat-subwoofer-dari-sumber-tegangan/60%Monthly2016-06-05 07:54
https://djempol.xyz/fb-post/ada-mesin-cuci-jika-motor-pengering-di-hidupkan-mlh-ngereng/60%Monthly2016-06-05 07:09
https://djempol.xyz/fb-post/gan-mau-tanya-kira-ada-yang-jual-elemen-blower-kaya-gini/60%Monthly2016-06-05 05:42
https://djempol.xyz/fb-post/apakah-benar-ini-resistor-220-ohm-5-watt-minta-id/60%Monthly2016-06-05 05:11
https://djempol.xyz/fb-post/ini-jam-punya-masjid-cara-setingnya-gimana-master-mohon-pencerahanya/60%Monthly2016-06-05 03:56
https://djempol.xyz/fb-post/selamat-pagi-master-saya-mau-tanya-rangkaian-dimmer-untuk-lampu/60%Monthly2016-06-05 03:50
https://djempol.xyz/fb-post/minta-bantuannyadisini-ada-yg-bsa-meservis-lampu-hias-inigk-bsa/60%Monthly2016-06-05 03:47
https://djempol.xyz/fb-post/ada-yang-tahu-cara-membuat-komputer-mengeluarkan-dua-suara-yang/60%Monthly2016-06-05 02:46
https://djempol.xyz/fb-post/review-yang-pernah-pake-tc-ini-donk-di-suplay-berapa/60%Monthly2016-06-05 01:14
https://djempol.xyz/fb-post/pompa-air-kendala-smburan-lemah-kemudian-pompa-panas-trus-mati/60%Monthly2016-06-05 00:03
https://djempol.xyz/fb-post/ready-stok-batre-eks-laptop-type-18650-flat-top-bisa/60%Monthly2016-06-04 22:26
https://djempol.xyz/fb-post/ini-nyata-atau-tipuan-ya-jawabannya-coba-sendiri-saja/60%Monthly2016-06-04 21:39
https://djempol.xyz/fb-post/ada-ya-minat-macam2-kit-power-dgn-part-original-inbox/60%Monthly2016-06-04 20:49
https://djempol.xyz/fb-post/ada-yang-punya-skema-laser-yang-warna-hijau-itu/60%Monthly2016-06-04 19:52
https://djempol.xyz/fb-post/mau-tanya-gan-tv-layar-datar-mesin-bandel-merk-apa/60%Monthly2016-06-04 18:58
https://djempol.xyz/fb-post/ada-yang-pernah-beli-spare-part-elektronik-di-negri-sebrang/60%Monthly2016-06-04 17:50
https://djempol.xyz/fb-post/barangkali-ada-yang-tau-kode-remot-untuk-dvd-asatron-mhon/60%Monthly2016-06-04 15:31
https://djempol.xyz/fb-post/klo-bli-pompa-12volt-kyak-gni-dmna-ya/60%Monthly2016-06-04 15:16
https://djempol.xyz/fb-post/kira-kira-ini-bisa-menjangkau-smpai-10m-kahh-radiasi-pasti/60%Monthly2016-06-04 14:25
https://djempol.xyz/fb-post/gan-modul-usb-untuk-pemutar-mp3-ini-butuh-daya-berapa/60%Monthly2016-06-04 14:17
https://djempol.xyz/fb-post/mohon-bantuanya-yang-punya-rangkaian-otomatis-on-off-untuk-pompa/60%Monthly2016-06-04 12:49
https://djempol.xyz/fb-post/setelah-membuat-project-dgn-minimum-system-board-yg-lepas-dari/60%Monthly2016-06-04 12:26
https://djempol.xyz/fb-post/tanya-mesin-cuci-di-rumah-gk-bisa-di-pake-pas/60%Monthly2016-06-04 12:19
https://djempol.xyz/fb-post/amplifier-toa-za-2240-ini-sudah-banyak-memakan-korban-spool/60%Monthly2016-06-04 11:45
https://djempol.xyz/fb-post/master-casan-5v-bisa-gak-di-ubah-jadi-12v/60%Monthly2016-06-04 09:14
https://djempol.xyz/fb-post/salam-alaikum-semua-met-siang-saya-mau-tanya-kalo-harga/60%Monthly2016-06-04 07:09
https://djempol.xyz/fb-post/lur-dulur-aku-mau-tanya-yow-pada-gulungan-primer-tiap-tap-di-trafo/60%Monthly2016-06-04 07:02
https://djempol.xyz/fb-post/hadeuh/60%Monthly2016-06-04 06:25
https://djempol.xyz/fb-post/gimana-menurut-kalian-gan-lampy-blajar-dari-barang-bekas-semua/60%Monthly2016-06-04 06:00
https://djempol.xyz/fb-post/mohon-infonya-gan-kira2-ini-kerusakannya-apa-ya-gan-tv/60%Monthly2016-06-04 05:40
https://djempol.xyz/fb-post/thap-berikutnya-tinggal-ngebor/60%Monthly2016-06-04 04:16
https://djempol.xyz/fb-post/kesempatan-emas-nih-aganmas-saya-mau-tanya-kalo-lcd-laptop/60%Monthly2016-06-04 03:38
https://djempol.xyz/fb-post/help_me-tv-tuner-uniture-combo-tv-box-gadmei-brp-volt/60%Monthly2016-06-04 03:12
https://djempol.xyz/fb-post/ada-tukang-ac-g-dsni-ini-penyebabnya-ap-ya-ko-tiap/60%Monthly2016-06-04 02:50
https://djempol.xyz/fb-post/bang-saya-mau-bikin-saklar-tpuk-kira-kira/60%Monthly2016-06-04 01:29
https://djempol.xyz/fb-post/yang-jualan-case-power-bank-isi-6-atau-8-cell/60%Monthly2016-06-03 23:46
https://djempol.xyz/fb-post/bikin-mainan-anak-anak-hehehe-v/60%Monthly2016-06-03 22:21
https://djempol.xyz/fb-post/sya-dpat-travo-dri-vcd-jadul-y6-udh-ga-terpakai/60%Monthly2016-06-03 18:21
https://djempol.xyz/fb-post/dapet-pesenan-dari-temen-suruh-buatkan-alat-yg-bisa-ngejim/60%Monthly2016-06-03 16:04
https://djempol.xyz/fb-post/spiker-sub-5inc-didorong-driver-tda-2030-kok-brek2-suarane/60%Monthly2016-06-03 14:52
https://djempol.xyz/fb-post/mau-tanya-cara-me-read-code-pemrograman-dari-kontroler-xc2/60%Monthly2016-06-03 14:30
https://djempol.xyz/fb-post/yg-ngerti-laptop-di-tunggu-komentar-nya-matot-nih/60%Monthly2016-06-03 13:18
https://djempol.xyz/fb-post/nitip-ilmu-rangkaian-ini-bisa-dibilang-inverter-bisa/60%Monthly2016-06-03 12:13
https://djempol.xyz/fb-post/mau-nanya-cara-gunain-software-proteus-ini-gimana-ya-barubelajarproteus/60%Monthly2016-06-03 12:08
https://djempol.xyz/fb-post/ada-yg-pernah-buat-inverter-ketika-di-beri-beban-gak/60%Monthly2016-06-03 11:43
https://djempol.xyz/fb-post/jam-nubie-ikut-ramein-modal-kit-jam-digital-125kled-hijaubirumerah/60%Monthly2016-06-03 11:28
https://djempol.xyz/fb-post/tv-vortex-14-fuse-putus-terus-plis-solusinya-mas-mas/60%Monthly2016-06-03 09:25
https://djempol.xyz/fb-post/mosfet-atau-fet-yang-bisa-kerja-di-sekitar-4-volt/60%Monthly2016-06-03 07:46
https://djempol.xyz/fb-post/inverter-300watt-buatan-sendiri/60%Monthly2016-06-03 04:31
https://djempol.xyz/fb-post/master-ada-yg-bisa-kasih-tau-travo-bekas-tv-jadul/60%Monthly2016-06-03 03:26
https://djempol.xyz/fb-post/mas-ada-yang-simpan-koleksi-skema-amplifier-sistem-ground-bridge/60%Monthly2016-06-03 03:17
https://djempol.xyz/fb-post/pada-lampu-rumahan-led-12-watt-merk-abal-abal-vs/60%Monthly2016-06-03 01:47
https://djempol.xyz/fb-post/mungkin-ada-yang-berminat-info-tokopedia-comerviestore/60%Monthly2016-06-03 01:03
https://djempol.xyz/fb-post/permisi-mau-tanya-nih/60%Monthly2016-06-02 23:54
https://djempol.xyz/fb-post/ada-yg-pernah-bikin-skema-mixer-ini-mau-tak-buat/60%Monthly2016-06-02 23:26
https://djempol.xyz/fb-post/sekedar-info-selain-charger-dengan-fitur-pembatas-tegangan-penuh-ada/60%Monthly2016-06-02 22:37
https://djempol.xyz/fb-post/pak-guru-rokhmad-astika-triprasetia-sy-gagal-faham-kyaknya-ini/60%Monthly2016-06-02 20:24
https://djempol.xyz/fb-post/cristal-yang-x1-di-pake-g-om-master-trus-kalo/60%Monthly2016-06-02 18:50
https://djempol.xyz/fb-post/sya-punya-teg-18-vol-klo-mau-nurunin-12/60%Monthly2016-06-02 18:43
https://djempol.xyz/fb-post/master-di-grup-ini-ada-yg-pernah-nyoba-gk-menggunakan/60%Monthly2016-06-02 17:46
https://djempol.xyz/fb-post/assalamualaikum-gejala-tv-goldstar-layar-gelap-aku-otak-atik/60%Monthly2016-06-02 17:00
https://djempol.xyz/fb-post/iki-payu-oiro-yo/60%Monthly2016-06-02 16:49
https://djempol.xyz/fb-post/sopo-sek-wes-tau-gawe-efek-gitar-distorsi-nggo-rangkaian/60%Monthly2016-06-02 14:11
https://djempol.xyz/fb-post/maaf-melencengkira-kira-ada-yang-ngejual-sepol-pompa-ngga-yahtrimaks/60%Monthly2016-06-02 13:38
https://djempol.xyz/fb-post/ask-gan-klo-bkin-ginian-dri-kabel-data-hp-trus/60%Monthly2016-06-02 12:51
https://djempol.xyz/fb-post/rebus-air-pakek-ginian-aman-buat-kesehatan-gk-om-d/60%Monthly2016-06-02 12:13
https://djempol.xyz/fb-post/master-gimna-ya-cara-bikin-power-supply-lampu-led-berjumlaah/60%Monthly2016-06-02 11:45
https://djempol.xyz/fb-post/ada-yg-punya-rangkaian-namec-yg-ini-gk-kemaren-ada/60%Monthly2016-06-02 11:18
https://djempol.xyz/fb-post/nngebor-penangkal-petir-udah-dpet-kedalaman-6meter-di-bawah-tanah/60%Monthly2016-06-02 11:09
https://djempol.xyz/fb-post/mohon-bantuannya-para-master-tvku-kalau-aku-hidupin-ko-mcb/60%Monthly2016-06-02 11:05
https://djempol.xyz/fb-post/mas-klo-mau-instalasi-prangkat-elektronik-pada-listrik-3-phase/60%Monthly2016-06-02 10:12
https://djempol.xyz/fb-post/mau-nanya-om-saya-punya-power-bank-merk-samsng-tapi/60%Monthly2016-06-02 08:06
https://djempol.xyz/fb-post/untk-tutup-depan-kemasan-7-segmen-bahannya-apa-ya/60%Monthly2016-06-02 08:01
https://djempol.xyz/fb-post/casan-otomatis-buat-aki-mobil/60%Monthly2016-06-02 06:25
https://djempol.xyz/fb-post/yg-udah-pernah-pke-solder-dekko-60watt-merapat-donk-reviewnya-gmana/60%Monthly2016-06-02 05:17
https://djempol.xyz/fb-post/yang-mw-mewarnai-pcb-silakan-merapata-uv-masking-pcb/60%Monthly2016-06-02 03:54
https://djempol.xyz/fb-post/para-master-kira2-klo-ces-aki-seperti-ini-aman-gak/60%Monthly2016-06-02 03:45
https://djempol.xyz/fb-post/ada-yang-tahu-persamaan-mosfet-ini-gak-ya-k1358-kemaren/60%Monthly2016-06-02 03:18
https://djempol.xyz/fb-post/bisa-buat-charer-hp-gak/60%Monthly2016-06-02 03:00
https://djempol.xyz/fb-post/assalamualaikum-salam-sejahtera-master-senior-elektronika-psu-komputer-ngak-mau/60%Monthly2016-06-02 02:42
https://djempol.xyz/fb-post/nanya-lagi-dong-gan-saya-bikin-saklar-normally-closed/60%Monthly2016-06-02 02:11
https://djempol.xyz/fb-post/naya-dong-master-saya-menggunakan-charger-sebagai-sumbar-daya/60%Monthly2016-06-02 01:48
https://djempol.xyz/fb-post/master-mau-nanya-nih-ic-cd-4026-harga-ditempatnya-master/60%Monthly2016-06-02 01:00
https://djempol.xyz/fb-post/supaya-output-naik-sedikit-klo-gak-salah-kaki-2-ic-7812/60%Monthly2016-06-02 00:49
https://djempol.xyz/fb-post/bisa-gak-kawat-niklin-merah-membara-kalau-dikasih-tegangan-1vol/60%Monthly2016-06-02 00:03
https://djempol.xyz/fb-post/mohon-pengalaman-para-master-yg-sering-mainin-30a45v-aman-gk/60%Monthly2016-06-01 22:43
https://djempol.xyz/fb-post/sesuai-janji-saya-kemarin-sekarang-saya-akan-memosting-skema-yg/60%Monthly2016-06-01 21:53
https://djempol.xyz/fb-post/malam-gan-ada-yg-punya-skema-tester-remot/60%Monthly2016-06-01 17:46
https://djempol.xyz/fb-post/tolong-kang-depan-rumah-saya-kira-2gang-ada-cafe-baru/60%Monthly2016-06-01 16:46
https://djempol.xyz/fb-post/mau-tanya-apa-bisa-tuner-radio-dijadikan-pemancar-radio-trus/60%Monthly2016-06-01 15:47
https://djempol.xyz/fb-post/ini-softstarter-sederhanaku-tapi-knapa-panas-ysilahkan-caci-makinya-gan/60%Monthly2016-06-01 15:33
https://djempol.xyz/fb-post/gan-emang-bisa-paku-di-jadikan-mata-solder/60%Monthly2016-06-01 15:32
https://djempol.xyz/fb-post/kelakuan-orang-yg-gk-mau-rugi-disuruh-beli-photosel-4-buat/60%Monthly2016-06-01 13:34
https://djempol.xyz/fb-post/pernahkah-temandisini-yng-pernah-ngalami-disuruh-orang-buatkan-ampli-tapi/60%Monthly2016-06-01 12:56
https://djempol.xyz/fb-post/mohon-bantuannya-nih-rekan-tuser-se-indonesia-yg-punya-skema/60%Monthly2016-06-01 12:22
https://djempol.xyz/fb-post/punten-kang-habis-bikin-ampli-toa-kapa/60%Monthly2016-06-01 11:55
https://djempol.xyz/fb-post/tanya-lagi-master-saya-pakai-tegangan-12-dan-5-volt/60%Monthly2016-06-01 11:35
https://djempol.xyz/fb-post/ni-magic-com-kok-nyetrum-apanya-ya-lur-nasinya-smpe/60%Monthly2016-06-01 09:40
https://djempol.xyz/fb-post/ini-meja-kerjaku-setiap-hari-selalu-sama-ayam2-berkokok-dan/60%Monthly2016-06-01 09:24
https://djempol.xyz/fb-post/pertinyiii-inyii-yg-kemarn-blm-selesai-krn-prtanyaannya-g-tll-jelas-sy/60%Monthly2016-06-01 05:50
https://djempol.xyz/fb-post/ada-yang-tau-cara-modif-biar-kedipan-lebih-cepat/60%Monthly2016-06-01 04:38
https://djempol.xyz/fb-post/kok-sudah-dijual-apa-sudah-lulus-uji-ini-itu-yaa/60%Monthly2016-06-01 00:04